Μάντσεστερ Σίτι - Μπράιτον: Ο Αγουέρο και το... σημάδι του Wembley!

Μάντσεστερ Σίτι – Μπράιτον: Ο Αγουέρο και το… σημάδι του Wembley!

Εναρξη: 19:30, 06/04/19
Γήπεδο: Wembley, Λονδίνο

Μάντσεστερ Σίτι – Μπράιτον τα… λένε στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου στο Wembley με το μομέντουμ και την παράδοση να είναι στο πλευρό των Πολιτών!

Ακόμα πιο κοντά στο στόχο η Μάντσεστερ Σίτι!
Θα ναι η χρονιά της Σίτι στο Champions League; Πριν το πρώτο μεγάλο ραντεβού με την Τότεναμ για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, οι Πολίτες έχουν ημιτελικό FA Cup! H Μάντσεστερ θα παραταχθεί το Σάββατο στο Γουέμπλεϊ για να κάνει το πρώτο βήμα για τον μεγάλο τελικό της 18ης Μαΐου! Οι Πολίτες παραμένουν στη σκιά της Λίβερπουλ στην Premier League, ενώ παραμένουν μέσα σε όλους τους στόχους. Αλλωστε, έχουν ήδη κατακτήσει το φετινό League Cup! Tι δείχνουν όμως οι αριθμοί του ημιτελικού;

Αυτή θα είναι η πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων για τη διοργάνωση από τον Ιανουάριο του 1983, τότε που η Σίτι είχε αποκλειστεί στον 4ο γύρο! Αλλωστε, η Σίτι σε 11 ραντεβού μετρά επτά νίκες και μόλις μια ήττα. Η Μάντσεστερ είναι ομάδα… κυπέλλου, αφού μετρά οκτώ προκρίσεις στον τελικό στις εννέα τελευταίες παρουσίες της στα ημιτελικά. Μάλιστα, δεν έχει ηττηθεί ποτέ σε back-to-back ημιτελικό! Τι κάνει όμως στην επίθεση της η ομάδα του Γκουαρδιόλα; Η Σίτι έχει σκοράρει στη διοργάνωση τα περισσότερα γκολ (19) από οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Δε θέλει να σταματήσει όμως εκεί, καθώς στόχος είναι να ξεπεράσει τα 20 γκολ σε μια σεζόν, κάτι που είχε κάνει η Τσέλσι τη σεζόν 2011-12. Ο Σέρχιο Αγουέρο πήρε ανάσες στο ματς με την Κάρντιφ, αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα των Πολιτών και φιλοδοξεί να γίνει ο πρώτος μετά τον Τουρέ που σκοράρει σε δυο διαδοχικά παιχνίδια στο Wembley Stadium. Tο ίδιο πάντως μπορεί να συμβεί και με τον Μαχρέζ, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στο τελευταίο ματς με τους Ουαλούς.

Στον ημιτελικό με τη Μπράιτον η Σίτι θα παραταχθεί με εννέα διαφορετικούς σκόρερ στη σεζόν στο FA Cup. Την τελευταία φορά που είχαν σκοράρει δέκα διαφορετικοί ποδοσφαιριστές ήταν τη σεζόν 2010-11, όταν και είχε κατακτήσει τον τίτλο (κόντρα στη Στόουκ).

Για την υπέρβαση η Μπράιτον!
Δυο διαδοχικές ήττες κράτησαν την Μπράιτον κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, αφού είναι μόλις στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Βέβαια, τη δεδομένη στιγμή της παρουσιάζεται μια μοναδική ευκαιρία, να διεκδικήσει την παρουσία της σε τελικό Κυπέλλου για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Βέβαια, στις τέσσερις τελευταίες εμφανίσεις της στο Wembley δεν κέρδισε ποτέ, μετρώντας τρεις ήττες!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις FA Cup εδώ!

Σχολιάστε

X