Μπάγερν - Λειψία: Ωρα για τον Τελικό Κυπέλλου στη Γερμανία!

Μπάγερν – Λειψία: Ωρα για τον Τελικό Κυπέλλου στη Γερμανία!

Εναρξη: 21.00, 25/05/2019
Γήπεδο: Olympiastadion, Βερολίνο

Μπάγερν εναντίον Λειψίας στο Βερολίνο με τους Βαυαρούς να θέλουν νταμπλ και τους Ταύρους την πρώτη κούπα στην ιστορία τους

Για τον πρώτο τίτλο η Λειψία
Η Λειψία πέρασε άνετα από την έδρα του Αμβούργου (3-1) και προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου Γερμανίας, όπου θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της. Η Λειψία πανηγύρισε για πρώτη φορά στη σύντομη ιστορία της, την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και στόχος της να κλείσει με τον ιδανικότερο τρόπο μια εντυπωσιακή χρονιά, η οποία συνοδεύτηκε από την 3η θέση και την παρουσία της στο επόμενο Champions League. Οι Ταύροι συναντήθηκαν με τους Βαυαρούς στην προτετελευταία στροφή, έμειναν στο μηδέν (0-0) και προσωρινά στάθηκαν εμπόδιο για την κατάκτηση της κούπας. Πέρσι, για το κύπελλο είχαν βρεθεί αντιμέτωπες στη φάση των «32» με τη Μπάγερν να παίρνει την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι.

Μπάγερν για το νταμπλ στη Γερμανία!

Είναι η Recordmeister και κάθε χρόνο το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα Γερμανίας. Φέτος η Μπάγερν βρέθηκε στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν να κυνηγά τη Ντόρτμουντ και πολλοί μίλησαν για το τέλος της κυριαρχίας της. Ωστόσο, η Μπάγερν βρήκε τον τρόπο να αλλάξει τα δεδομένα, να εκμεταλλευτεί τα στραβοπατήματα της Μπορούσια και να φτάσει την τελευταία αγωνιστική να κρατάει την τύχη του πρωταθλήματος στα χέρια της. Με τους θρυλικούς Ριμπερί και Ρόμπεν να σκοράρουν στο μεγάλο αντίο τους, οι Βαυαροί διέλυσαν 5-1 την Άιντραχτ και κατέκτησαν το 7ο διαδοχικό πρωτάθλημα στην ιστορία τους. Ο Ριμπερί έφτασε τους εννέα τίτλους στη Γερμανία, ενώ ο Νίκο Κόβατς μετά τον Μπέκενμπαουερ έγινε ο πρώτος που σηκώνει τον τίτλο και ως παίκτης και ως προπονητής στο Μόναχο. Μάλιστα, ετοιμάζεται να κάνει το νταμπλ σε λίγες ημέρες στον τελικό με την Λειψία στο Κύπελλο. Κι όμως, κανένας δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι θα βρίσκεται στον πάγκο των Βαυαρών και την επόμενη σεζόν. Παρότι, όμως, οι Βαυαροί κατέκτησαν το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα μετά το 2009 και για πρώτη φορά εξασφάλισαν και μαθηματικά τον τίτλο εντός έδρας ύστερα από 19 ολόκληρα χρόνια, το κλίμα δεν ήταν το ιδανικό. Το νταμπλ ίσως δώσει ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά στον Κροάτη τεχνικό!

Οι νικητές του Κυπέλλου Γερμανίας

Μπάγερν 18

Βέρντερ 6

Σάλκε 5

Άιντραχτ 5

Κολωνία 4

Ντόρτμουντ 4

Νυρεμβέργη 4

Αμβούργο 3

Στουτγκάρδη 3

Γκλάντμπαχ 3

Φορτούνα 2

Καϊζερσλάουτερν 2

Καρλσρούη 2

Ντιναμό Δρέσδης 2

Μόναχο 1860 2

Λεβερκούζεν 1

Εσσεν 1

Βόλφσμπουργκ 1

Αννόβερο 1

Ιρντινγκεν 1

Λοκ. Λειψίας 1

Κίκερς Οφ. 1

Σβαρτς Εσσεν 1

Φερστ Βιέννα 1

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Bundesliga με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X