ΑΕΚ - Κισσαμικός: Το 3-5-2 έφερε την... εκτόξευση!

ΑΕΚ – Κισσαμικός: Το 3-5-2 έφερε την… εκτόξευση!

Εναρξη: 17:15, 23/01/2019
ΟΑΚΑ: ΟΑΚΑ, Αθήνα

Μετά το 1-1 στα Χανιά, η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Κισσαμικό και θέλει να συνεχίσει φουριόζα στο 2019, όπως στη Super League.

Αεράτη η ΑΕΚ το 2019!
Για την ΑΕΚ το 2019 στο πρωτάθλημα της Super League μπήκε με 2στα 2, καθώς η πρωταθλήτρια Ελλάδας μετά το διπλό στα Γιάννενα επί του ΠΑΣ, πέρασε εύκολα στο ΟΑΚΑ το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης, ανεβαίνοντας έτσι στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Δύο νίκες οι οποίες δείχνουν ότι η ΑΕΚ με τη νέα διάταξη (αυτό το 3-5-2 που έχει εφαρμόσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης) εμφανίζεται με νέο πρόσωπο δημιουργικά. Με το 3-0 επί του Αστέρα, η Ένωση συμπλήρωσε δέκα νίκες τη φετινή σεζόν στη Super League, έχοντας κρατήσει σε όλες ανέπαφη την εστία της. Οι κιτρινόμαυροι σε όλες αυτές τις νίκες έχουν φροντίσει να μην δέχονται εύκολα φάσεις. Στο Κύπελλο η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί… υποψιασμένη έπειτα το 1-1 στα Χανιά, με τον Ουζουνίδη να κάνει αλλαγές και να δίνει χρόνο και σε αναπληρωματικούς. Αξίζει να σημειωθεί, πως και τα επτά γκολ που πέτυχε στις δυο τελευταίες νίκες μπήκαν όλα στο α’ μέρος.

Ανάσα για Κισσαμικό!
Βρέθηκε ακόμη και στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά οι 3 νίκες στα 4 πιο πρόσφατα για το πρωτάθλημα, έδωσαν ανάσα… ηρεμίας στην ομάδα του Βοσνιάδη που αναρριχήθηκε ελαφρώς στον πίνακα. Το Σάββατο, επιβλήθηκε δύσκολα του Καραϊσκάκη με 1-0 εντός έδρας, ενώ ακολουθεί η δύσκολη αποστολή στη Δράμα κόντρα στη Δόξα. Θα προσπαθήσει για το καλύτερο στο ΟΑΚΑ. Οφείλει να σκοράρει αν θέλει να έχει τύχη μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα. Ο Βοσνιάδης δεν υπολογίζει στον τραυματία μέσο Σελινιωτάκη, ενώ βρίσκονται εκτός οι Μαλόνγκα (επιθετικός) και Καντιμά (μέσος).

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Κύπελλο Ελλάδας με αμέτρητα ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X