Ολυμπιακός - Ξάνθη: Ντέρμπι... πρόκρισης στο Φάληρο!

Ολυμπιακός – Ξάνθη: Ντέρμπι… πρόκρισης στο Φάληρο!

Εναρξη: 19.30, 23/01/2019
Γήπεδο: Γ. Καραϊσκάκης, Πειραιάς

Μίνι… ντέρμπι στο Φάληρο, αφού το 0-0 στα Πηγάδια, αφήνει ορθάνοιχτους λογαριασμούς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ξάνθη για την πρόκριση στους «8».

Νίκες και καλό πρόσωπο ο Ολυμπιακός!

Το καλό αγωνιστικό πρόσωπο του Ολυμπιακού συνεχίστηκε στο 2019, αφού με ωραίο ποδόσφαιρο πέρασε τόσο από τη Λιβαδειά (2-0) όσο και από τα Γιάννενα. Ωστόσο, οι Πειραιώτες είναι στο -8 από την κορυφή, ενώ βασικός τους στόχος είναι και το κύπελλο. Το 0-0 στα Πηγάδια δε δίνει την ευκαιρία στον Μαρτίνς να ξεκουράσει βασικούς, αν και άφησε εκτός αποστολής τους Βούκοβιτς, Γκερέρο, Σισέ, Κούτρη! Μέσα όμως το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο φορ, Σολδάνο. Τι γίνεται όμως με τη… μάχη των σκόρερ; Μετά το ΠΑΣ – Ολυμπιακός και το 2ο φετινό γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο πρωτάθλημα ο έμπειρος εξτρέμ έφτασε τα 7 σε 19 αγώνες με τους Πειραιώτες. Στην πρώτη θέση στο σκοράρισμα στον Ολυμπιακό όμως είναι δύο άλλοι συμπαίκτες του. Ο Ισπανός Γκερέρο με 8 γκολ και 2 ασίστ σε 22 αγώνες. Επίσης ο Κώστας Φορτούνης, ο αρχηγός και ηγέτης του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας διεθνής άσος έχει 8 γκολ και 8 ασίστ σε 26 ματς και είναι κοντά στο double double. Τι λέει η παράδοση; Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος ως γηπεδούχος κόντρα στην Ξάνθη (26-8-0).

Στα πάνω της η Ξάνθη!
Ανεβασμένη και η Ξάνθη και στην επίθεσή της υπάρχει… ζωή και χωρίς τον Γέντρισεκ! Στα δύο τελευταία της ματς βρήκε δίχτυα τέσσερις φορές (2-2 στο ΟΑΚΑ με Παναθηναϊκό, 2-1 τον Ατρόμητο) χωρίς να σκοράρει ο Σλοβάκος. Πάντως, στο Φάληρο θα παρουσιαστεί έχοντας κρατήσει το μηδέν μόνο σε μία από τις 9 τελευταίες της αναμετρήσεις. Ο Ράσταβατς θα προχωρήσει σε αλλαγές, αν και συμπεριέλαβε όλους τους παίκτες του στην αποστολή, καθώς μετά την αναμέτρηση δεν θα επιστρέψει στην Ξάνθη, αλλά θα μεταβεί στο Αγρίνιο όπου το Σάββατο θα φιλοξενηθεί από τον Παναιτωλικό.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Κύπελλο Ελλάδας με αμέτρητα ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X