Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα: «Πονοκέφαλοι» με φόντο τους «8»

Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα: «Πονοκέφαλοι» με φόντο τους «8»

Εναρξη: 15:00, 22/01/2019
Γήπεδο: Στάδιο Νέας Σμύρνης (11.756)

Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα διασταυρώνουν τα ξίφη τους το μεσημέρι της Τρίτης (15:00) στη Νέα Σμύρνη, στη ρεβάνς του 1-1 για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Δύο γκολ που σημειώθηκαν στα πρώτα 25 λεπτά του αγώνα στους «Ζωσιμάδες».

Μετά την πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων, ο ΠΑΣ Γιάννινα απογοήτευσε κόντρα στην ΑΕΚ (0-4) και στον Ολυμπιακό (1-2) στο πρωτάθλημα, με τον Πανιώνιο να ισοφαρίζει στο φινάλε τον ΟΦΗ (1-1) στην Κρήτη και να χάνει 3-0 από τον ΠΑΟΚ στην «Τούμπα».

Θέμα κόπωσης στον Πανιώνιο!
Το μικρό ρόστερ που διαθέτει τη φετινή χρονιά ο Πανιώνιος είναι το μεγάλο ζήτημα, καθώς τα συνεχόμενα απαιτητικά και δύσκολα παιχνίδια έχουν αναγκάσει πολλούς παίκτες να παίζουν δίχως λεπτό ξεκούρασης, όπως οι Κόρμπος, Ντουρμισάι και Σαραμαντάς. Μέσα σε όλα αυτά, υπάρχουν και οι τραυματισμοί, με τον οποίο συνεχίζει ο βασικός τερματοφύλακας, Κότνικ.

Τα παιχνίδια Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα μπήκαν ενδιάμεσα των δύσκολων αποστολών στο πρωτάθλημα. Τα ταξίδια στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ (1-1) και στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ (ήττα 3-0), ενώ ακολουθούν ΑΕΚ και Αστέρας Τρίπολης σε διάστημα τεσσάρων ημερών στη Νέα Σμύρνη. Ο Απόστολος Μάντζιος δεν προβληματίζεται μόνο για το θέμα διαχείρισης του υλικού, αλλά και το αμυντικό παιχνίδι το οποίο δεν… πείθει (14 γκολ παθητικό σε 7 ματς).

Αμυντικό πρόβλημα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Το πρόσφατο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ (ήττα 0-4) και το εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο (στο οποίο δέχθηκε τέσσερα γκολ) θέλουν να ξεχάσουν άπαντες στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Γιάννη Πετράκη να επιλέγει την αλλαγή συστήματος στο αμέσως επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο. Παρά την ήττα με 1-2 από τους «ερυθρόλευκους», το νέο σύστημα 4-4-2 αποδείχθηκε σωστή επιλογή, αφού η ομάδα έδειξε εμφανώς βελτιωμένη και μπορούσε να «κλέψει» αποτέλεσμα.

Ο τρόπος λειτουργίας της άμυνας «πονοκεφαλιάζει» τον έμπειρο τεχνικό, καθώς βλέπει την ομάδα του να κρατάει το μηδέν παθητικό μόλις στα 4 από τα 20 συνολικά επίσημα παιχνίδια φέτος. Το ένα εξ αυτών κόντρα στη Θύελλα Καμαρίου στο Κύπελλο, ομάδα Γ’ Εθνικής. Ακολουθεί το κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Ζωσιμάδες».

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα: 0-1 (Σούπερ Λιγκ 2017-18)
Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα: 1-1 (Κύπελλο Ελλάδας 2017-18)
Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα: 1-1 (Σούπερ Λιγκ 2016-17)
Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα: 2-0 (Σούπερ Λιγκ 2015-16)
Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα: 0-1 (Σούπερ Λιγκ 2014-15)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Κύπελλο Ελλάδας με αμέτρητα ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X