Λούτον - Σέφιλντ Γουεν.: Και στο βάθος η πρόκληση της Τσέλσι!

Λούτον – Σέφιλντ Γουεν.: Και στο βάθος η πρόκληση της Τσέλσι!

Εναρξη: 21:45, 15/01/2019
Γήπεδο«Κένιλγουορθ Ρόουντ», Λούτον

Η Σέφιλντ Γουεν. Φιλοξενείται στο «Κένιλγουορθ Ρόουντ» στον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου από τη Λούτον, με την παράδοση να δείχνει τους γηπεδούχους.

Δεν έγινε καλό παιχνίδι πριν από μία εβδομάδα και το τελικό 0-0 δεν αδίκησε καμία. Η Σέφιλντ είχε μία ανούσια υπεροχή κι ελάχιστες φάσεις που όμως δεν ήταν αρκετές για να κρίνουν τη μοίρα του ματς.
Με Αγκνιου η Σέφιλντ
Οι δύο ομάδες αναμετρώνται στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Η Σέφιλντ έρχεται από βαριά ήττα στην Championship με 3-0, ενώ στο πρώτο ματς με την Λούτον ήρθε ισόπαλη 0-0. Η έλευση του Στιβ Μπρους ίσως να μπορέσει να αλλάξει την κατάσταση, όμως υπάρχει το Κύπελλο μπροστά. Προς το παρόν στον πάγκο είναι ο υπηρεσιακός Στιβ Άγκνιου. Για την Σέφιλντ θα ήταν τεράστια πρόκληση να βρει μπροστά της την Τσέλσι, όμως μετά την βαριά ήττα στο πρωτάθλημα από την Χαλ με 3-0 έχει άλλα προβλήματα και προτεραιότητες. Ο Μπρους θα αναλάβει επίσημα την 1η Φλεβάρη.Οι ‘Κουκουβάγιες’ έχουν χάσει οκτώ ματς φέτος μαζί με την ήττα του Σαββάτου. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ απέτυχε να σκοράρει στα 5/7 πιο πρόσφατα ματς Κυπέλλου, όπως και στα 3 πιο πρόσφατα. Στο «Κένιλγουορθ Ρόουντ» οι Κουκουβάγιες αγνοούν τη νίκη στις 6 πιο πρόσφατες επισκέψεις τους.

Φουλ για άνοδο η Λούτον
Η Λούτον στην League One παραμένει πολύ ψηλά στην κατηγορία. Είναι 2η και στην περασμένη αγωνιστική πήρε το 1-1 με την Σάντερλαντ εκτός έδρας. Η Λούτον συνεχίζει να είναι κοντά στην εκπλήρωση του στόχου της ανόδου. Η Λούτον δείχνει να πηγαίνει καλύτερα από την αντίπαλό της το τελευταίο διάστημα αλλά και ικανή για αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στο πρωτάθλημα φέτος. Η Λούτον προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου τις 6/7 φορές που οδηγήθηκε σε επαναληπτικό. Δεν έχει ηττηθεί στα 14 τελευταία με δέκα νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Παρόλα αυτά, προέρχεται από τρία σερί Χ.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Κύπελλο Αγγλίας με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X