Μάντσεστερ Γ. – Λίβερπουλ: Τα φώτα στραμμένα στο Μίσιγκαν

Μάντσεστερ Γ. – Λίβερπουλ: Τα φώτα στραμμένα στο Μίσιγκαν

Οι δυο μεγάλες ομάδες της Αγγλίας που αναμένεται να κονταροχτυπηθούν για τον τίτλο της Premier League φέτος, ξεκίνησαν με θετικά αποτελέσματα το International Champions Cup. Οι «κόκκινοι» του Μέρσεϊσαϊντ, όμως, άφησαν καλύτερες εντυπώσεις. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επικράτησε της Μάντσεστερ Σίτι στα τελευταία λεπτά ενώ η αντίστοιχη του Μουρίνιο ξεπέρασε το εμπόδιο της Μίλαν στη διαδικασία των πέναλτι.

Την παράσταση έκλεψε ο Περέιρα
Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρήκαν δίχτυα με τον Αλέξις Σάντσες αλλά ισοφαρίστηκαν με γκολ του Σούσο από τη Μίλαν, με την εν λόγω αναμέτρηση να οδηγείται στα πέναλτι. Σε αυτά, οι Άγγλοι ήταν ψυχραιμότεροι, με τον αναπληρωματικό γκολκίπερ Ζοέλ Περέιρα να κλέβει την παράσταση.

«Το συναίσθημα να χαρίζεις μία νίκη στα πέναλτι, έστω και σε φιλικό επίπεδο, στην ομάδα σου είναι μοναδικό. Έχω δουλέψει αρκετά, ήμουν ο τρίτος γκολκίπερ πέρσι και μετά το τέλος κάθε προπόνησης, παρέμενα και δούλευα ατομικά. Βάζω και στοιχήματα με τους συμπαίκτες μου, αν αποκρούσω τις εκτελέσεις τους, κερδίζω ένα μπλουζάκι ή ένα δείπνο. Όπως και να έχει, νιώθω έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα» δήλωσε ο Περέιρα.

LIve στοίχημα από το κινητό! Κατέβασε το app |21+

Δεν το βάζει ποτέ κάτω
Η Λίβερπουλ βρέθηκε πίσω στο σκορ χάρη σε γκολ του Σέιν στο φιλικό ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι που διεξήχθη στο Νιου Τζέρσεϊ αλλά έκανε την ανατροπή. Οι συνήθεις ύποπτοι, Σαλάχ και Σανέ σκόραραν και χάρισαν τη νίκη στους «κόκκινους του Γιούργκεν Κλοπ. Οι δυο ομάδες προσέφεραν απλόχερα θέαμα στους ουδέτερους φιλάθλους που παρακολούθησαν τον αγώνα από τις εξέδρες.

«Η ομάδα έδειξε αρκετά θετικά στοιχεία, το πάθος και η διάθεσή μας ήταν αυτά που μας οδήγησαν στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Μεσοεπιθετικά σταθήκαμε εξαιρετικά, ορισμένοι συνδυασμοί φανέρωσαν την ποιότητά μας. Υπάρχουν πράγματα που χρειάζεται να επικεντρωθούμε και να δουλέψουμε, παραμένω αισιόδοξος όμως» δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός.

Επιπρόσθετα στατιστικά

Τελευταία αποτελέσματα:

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ      1-2

Μίλαν – Μάντσεστερ Γ.       1-1 (8-9 πέναλτι)

Παράδοση:

Μάντσεστερ Γ. – Λίβερπουλ 2-1

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γ. 0-0

Μάντσεστερ Γ. – Λίβερπουλ 1-1

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γ. 0-0

Μάντσεστερ Γ. – Λίβερπουλ 1-1

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γ. 2-0

Σχολιάστε

X