Μάντσεστερ Γ. – Ρεάλ Μαδρίτης: «Γιγαντομαχία» στη Φλόριντα

Μάντσεστερ Γ. – Ρεάλ Μαδρίτης: «Γιγαντομαχία» στη Φλόριντα

Στο Μαϊάμι και το στάδιο «Hard Rock» Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης τίθενται αντιμέτωπες σε αναμέτρηση στο πλαίσιο του γνωστού πια International Champions Cup. Ο Ζοζέ Μουρίνιο, τεχνικός της Μάντσεστερ έχει εργαστεί με επιτυχία στη Ρεάλ, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα (2011-12) και ένα Κύπελλο (2010-11).

Με απουσίες οι «μπέμπηδες»
Η Μάντσεστερ κατόρθωσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μίλαν στη διαδικασία των πέναλτι στο πρώτο ματς του τουρνουά αλλά στη συνέχεια διασύρθηκε από τη Λίβερπουλ. Παρά την προσωρινή ισοφάριση, χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Περέιρα, οι παίκτες του Ζοζέ Μουρίνιο απέτυχαν να φανούν ανταγωνιστικοί στο δεύτερο ημίχρονο. Υπήρξαν και αρκετές απουσίες, για διάφορους λόγους, με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει ζητήσει την ενίσχυση του ρόστερ αλλά προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί.

«Όσο είχαμε δυνάμεις, σταθήκαμε πολύ καλά απέναντι στη Λίβερπουλ. Όταν αυτές εξαφανίστηκαν, ο αντίπαλος έφθασε στη νίκη. Είχαμε αρκετές απουσίες και δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο στο εν λόγω ματς» σχολίασε ο Μουρίνιο.

Bwin Sports App – Εύχρηστη εφαρμογή για iphone και Android κινητά! DOWNLOAD |21+

Ανανεωμένοι οι «γκαλάκτικος»
Η Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίζεται με νέο αγωνιστικό πρόσωπο καθώς μετά την κατάκτηση του Champions League, οι Ζινεντίν Ζιντάν και Κριστιάνο Ρονάλντο αποχώρησαν και αυτό θα είναι το πρώτο ματς δίχως αυτούς.

Ο άλλοτε προπονητής της εθνικής Ισπανίας και τερματοφύλακας της Ράγιο Βαγεκάνο, Ζουλέν Λοπετέγκι θα κάθεται φέτος στον πάγκο των Μαδριλένων. Η αποστολή της επί αμερικανικού εδάφους περιλαμβάνει σπουδαία ονόματα, όπως οι Σέρχιο Ράμος, Τόνι Κρόος, Γκάρεθ Μπέιλ, Ίσκο και Καρίμ Μπενζεμά.

«Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας κάτω από εξαιρετικό κλίμα. Όλοι γνωρίζουμε ότι όταν αγωνίζεσαι γι’ αυτόν τον σύλλογο η πίεση θα σε συντροφεύει. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε αυτοί που πρέπει στο υπόλοιπο της σεζόν και να διεκδικήσουμε κάθε τρόπαιο που μπορούμε να κατακτήσουμε» δήλωσε ο Μπενζεμά.

Επιπρόσθετα στατιστικά:

Τελευταία αποτελέσματα:

Μάντσεστερ Γ. – Λίβερπουλ     1-4 (Αντρέας Περέιρα ο σκόρερ των «μπέμπηδων»)

Ρεάλ – Λίβερπουλ     3-1 (Καρίμ Μπενζεμά και Γκάρεθ Μπέιλ (2) τα γκολ των «μερένχες»)

Πρόσφατη παράδοση:

Ρεάλ – Μάντσεστερ   2-1

Ρεάλ – Μάντσεστερ   1-1

Μάντσεστερ – Ρεάλ   1-2

Ρεάλ – Μάντσεστερ   1-1

Μάντσεστερ – Ρεάλ   4-3

Ρεάλ – Μάντσεστερ   3-1

Σχολιάστε

X