Premier League: Τα χειρότερα deals σε deadline day!

Premier League: Τα χειρότερα deals σε deadline day!

Οι εκκωφαντικές μεταγραφές στη deadline day στο Νησί δεν πετυχαίνουν πάντα! Υπάρχουν πέντε περιπτώσεις παικτών που δεν έκαναν ποτέ τη διαφορά!

To φετινό μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου στο Νησί δεν είχε λάμψη, ακριβές μεταγραφές. Οι ομάδες απέφυγαν να ρισκάρουν και έλειψαν οι μεταγραφές που θα καθήλωναν τον κόσμο. Αλλωστε, η ιστορία έχει δείξει πως εκκωφαντικές κινήσεις που έγιναν την τελευταία ημέρα δεν πέτυχαν. Πάμε να τις θυμηθούμε…

Φερνάντο Τόρες (Λίβερπουλ σε Τσέλσι 2011 51.5 εκατ. λίρες)
Ο Τόρες ήδη είχε θέματα τραυματισμών και ετοιμότητας στο τελευταίο του διάστημα στο Άνφιλντ και την Λίβερπουλ και προτού πάρει μεταγραφή στην Τσέλσι. Στους “Μπλε” τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο άσχημα. Έκανε ντεμπούτο στην ήττα με 1-0 από τους “Κόκκινους” και είχε ένα διάστημα αποχής από το σκοράρισμα για 903 λεπτά. Τελείωσε στο ματς με την Γουέστ Χαμ, το μοναδικό γκολ του. Γενικά είχε 45 γκολ σε 172 εμφανίσεις και πήρε τίτλους σε Αγγλία και Ευρώπη και σκόραρε κατά της Μπαρτσελόνα. Η Τσέλσι βρήκε τρόπο να τον αποχωριστεί το 2014 λόγω της Μίλαν για να γυρίσει μετά στην πρώτη του ομάδα, την Ατλέτικο.

Αντι Κάρολ (Νιουκάστλ σε Λίβερπουλ, 2011 35 εκατ.)
Ο Κάρολ είχε εντυπωσιάσει στη Νιουκάστλ και η Λίβερπουλ τον αγόρασε τον Γενάρη του 2011 και του έδωσε την φανέλα του Νο9 που είχε και ο Τόρες. Τραυματίστηκε και μετά δεν είχε καλή συνέχεια. Είχε μόνο 11 γκολ σε 58 ματς σε 2,5 σεζόν και δύο ματς το 2012-2013 και μετά πήγε δανεικός στην Γουέστ Χαμ. Ο δανεισμός αυτός έγινε μεταγραφή με τη Νιουκάστλ να παίρνει το ανάλογο αντίτιμο.

Ραδαμέλ Φαλκάο (Μονακό σε Γιουνάιτεντ, 2014 για 6 εκατ.)
Αποδεδειγμένα η θητεία του Φαλκάο στην Αγγλία δεν ήταν καλή επιλογή ούτε για τον ίδιο ούτε για όσους πόνταραν πάνω του. Η άφιξη του Φαλκάο την εποχή του Λουίς Φαν Χάαλ στην ομάδα μαζί με Φαν Πέρσι, Ντι Μαρία και Ρούνεϊ όμως είχε επιφέρει ενθουσιασμό. Ο Φαλκάο τελικά και ενώ είχε πριν τραυματισμό έβγαλε 4 ασίστ για να φτάσει στο σύνολο σε 5 μαζί με μόλις 4 γκολ στην Premier σε 26 ματς. Ακολούθησαν δανεισμοί, το πέρασμά του από την Τσέλσι και εν τέλει βρήκε τον εαυτό του στην Μονακό.

Κρις Σάμπα – (Ανζί σε ΚΠΡ 12.5 εκατ. λίρες)
Τον Δεκέμβριο του 2012 ο Χάρι Ρέντκναπ είχε αναλάβει την ΚΠΡ και δήλωνε πως η ομάδα πλήρωνε μεγάλα ποσά σε παίκτες. Στο τέλος εκείνου του μήνα ωστόσο άναψε το πράσινο φως για την απόκτηση του Σάμπα με 12.5 εκατ. από την Ανζί και 100.000 λίρες την εβδομάδα ως απολαβές. Ο Κονγκολέζος στόπερ δεν έκανε καμία διαφορά και είχε και πολύ κακές βραδιές όπως με Φούλαμ. Έναν υποβιβασμό και δέκα εμφανίσεις μετά πουλήθηκε πίσω στην Ανζί για 12 εκατ..

Αλφόνσο Αλβες (Χέρενφεν σε Μίντλεσμπρο, 2008 10 εκατ.)
Ο Άλβες έχει αφήσει το στίγμα του από ένα φάουλ. Ένα εξαιρετικό φάουλ στο ματς της Μίντλεσμπρο με την Στόουκ. Ο Βραζιλιάνος τότε σκόραρε πάνω από ένα γκολ στο ολλανδικό πρωτάθλημα και η Μίντλεσμπρο τον είδε ως ιδανική επιθετική λύση μήπως και αποφύγει τον υποβιβασμό. Η Μίντλεσμπρο αγωνιστικά πέρασε δύσκολες στιγμές και ο Άλβες σκόραρε μόνο 4 φορές σε 31 ματς. Τον Σεπτέμβριο του 2009 η Μπόρο αποφάσισε να τον αποχωριστεί και πήγε στην Αλ Σαντ του Κατάρ. Σταμάτησε την καριέρα του 2013.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πρέμιερ Λιγκ με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X