Μεταγραφές: Οι κορυφαίες μετακινήσεις του καλοκαιριού! (Poll)

Μεταγραφές: Οι κορυφαίες μετακινήσεις του καλοκαιριού! (Poll)

Το εκκωφαντικό χτύπημα της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Κιλιάν Μπαπέ, η λαμπερή μετακίνηση του Άλβαρες στην Ατλέτικο Μαδρίτης και οι μετακινήσεις εξαιρετικών στόπερ έκλεψαν την παράσταση στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Το bwin News καταγράφει τις μεταγραφές που σημάδεψαν το καλοκαίρι!

Οι ομάδες στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα ξόδεψαν περισσότερα από 6,4 δισεκατομμύρια δολάρια για μεταγραφές. Το δεύτερο υψηλότερο όλων των εποχών, αν και μειωμένο κατά 13,06% από πέρυσι. Περίπου 5,58 δισεκατομμύρια δολάρια δαπανήθηκαν μόνο στην Ευρώπη, όπου κυριαρχούσαν οι αγγλικοί σύλλογοι, ξοδεύοντας περισσότερα από 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια σε μεταγραφές. Ποιες είναι όμως οι πέντε πιο ηχερές;

bwin – Χιλιάδες ειδικά στοιχήματα και κορυφαίο live στοίχημα!

Κιλιάν Μπαπέ | Από Παρί Σεν Ζερμέν σε Ρεάλ Μαδρίτης

Το πολύκροτο πολυετές σήριαλ ολοκληρώθηκε και ο Μπαπέ είναι από το καλοκαίρι παίκτης της Ρεάλ και με τη βούλα. Το όνειρο του Γάλλου σταρ έγινε πραγματικότητα, άφησε την Παρί και φόρεσε τη φανέλα της «Βασίλισσας». Ο Μπαπέ πήρε ένα τεράστιο ποσό για την υπογραφή που άγγιξε τα 116 εκατ. ευρώ και ο ίδιος θα αγωνίζεται με τα χρώματα του συλλόγου μέχρι το καλοκαίρι του 2029.  Περίπου 85.000 οπαδοί της «Βασίλισσας» βρέθηκαν στην παρουσίαση του στο «Μπερναμπέου», διαλύοντας μάλιστα και το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο για τον οποίο είχαν συγκεντρωθεί 60.000 Μαδριλένοι το καλοκαίρι του 2009. «Το όνειρο μου σήμερα έγινε πραγματικότητα. Έχω ονειρευτεί πολλές φορές τη στιγμή αυτή και είμαι πολύ χαρούμενος που τώρα το ζω. Η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος του κόσμου» τόνισε ο Μπαπέ, ο οποίος κατέκτησε ήδη το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, ενώ στη LaLiga πέτυχε τα δυο πρώτα του γκολ στην 4η στροφή.

bwin – Κάθε γκολ της LaLiga παίζει σε Live Streaming*!

Bίκτορ Οσιμέν | Από Νάπολι σε Γαλατάσαραϊ

Το πρωτάθλημα με τη Νάπολι την προπέρσινη σεζόν φέρει τη σφραγίδα του, ωστόσο οι σχέσεις του Οσιμέν με τους Ιταλούς είναι στο ναδίρ. Ο Νιγηριανός έπειτα από μια ταραχώδη περσινή σεζόν βρέθηκε φέτος μια ανάσα από τις… εξέδρες του «Ντιέγκο Μαραντόνα». Μπορεί να βρέθηκε στη λίστα όλων των μεγάλων ομάδων, μπορεί η Αλ Αχλί να του προσέφερε τετραετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά και deal με ρήτρα αγοράς σε περίπτωση που ο Οσιμέν επιλέξει να επιστρέψει στην Ευρώπη, ωστόσο τίποτα δεν προχώρησε. Μέχρι που εμφανίστηκε η Γαλατά και τον βοήθησε να μην παραμείνει ανενεργός. Οι Τούρκοι κάλυψαν το ετήσιο συμβόλαιο (περίπου 10 εκατ. ευρώ) και τον έκαναν δικό τους με τη μορφή δανεισμού. Πάντως, το συμβόλαιο το οποίο περιέχει και έναν ειδικό όρο… ελευθερίας. Οκτώ ομάδες, ανάμεσα τους οι Τσέλσι, Άρσεναλ και Μπάγερν, μπορούν να «σπάσουν» τη ρήτρα του Όσιμεν και να τον κάνουν δικό τους τον ερχόμενο Γενάρη.

bwin – Τα θες όλα σε ένα, νοικoκυρεμένα; Παρολί στο Build A Bet*!

Χούλιαν Άλβαρες | Από Μάντσεστερ Σίτι σε Ατλέτικο Μαδρίτης

«Έχουμε κερδίσει τα πάντα μαζί και η συνεισφορά του ήταν τεράστια. Δεν ξέρω τον λόγο που φεύγει, αλλά μου είπε ότι θέλει μια νέα πρόκληση. Ότι νιώθει πως αυτό πρέπει να κάνει», τόνιζε ο Πεπ Γκουαρδιόλα λίγο πριν ανάψει το… πράσινο φως για την αποχώρηση του Άλβαρες για την Ατλέτικο. Ο Αργεντινός επιθετικός στα 24 του μπορεί να υπερηφανεύεται πως έχει «σηκώσει» τα… πάντα. Ό,τι «μεγάλο» κυκλοφορεί στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο έχει ήδη καταλήξει στα χέρια του. Ειδικότερα, στην τροπαιοθήκη του βλέπει: Copa Libertadores, Recopa Sudamericana, Κύπελλο Αργεντινής, Supercopa Argentina, Trofeo de Campeones, Primera Division, Copa America, Finalissima, Παγκόσμιο Κύπελλο, Premier League, Κύπελλο Αγγλίας, Champions League. Η Ατλέτικο Μαδρίτης κατάφερε να φτάσει σε οριστική συμφωνία με τη Σίτι για την απόκτηση του έναντι 70+25 εκατομμυρίων ευρώ! Σε αυτές τις τέσσερις πρώτες στροφές δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα…

bwin – Δοκάρι και μέσα με Ενισχυμένες Αποδόσεις!

Ντάγκλας Λουίζ | Από Άστον Βίλα σε Γιουβέντους

Το «χτίσιμο» μιας μεγάλης ομάδας αρχίζει από τα μετόπισθεν και η Γιουβέντους φρόντισε να πάρει έναν εντυπωσιακό αμυντικό, έναν παίκτη με μεγάλο μερίδιο επιτυχίας στην εξαιρετική πορεία της Άστον Βίλα στην Premier League. Έτσι, τη φανέλα της «Μεγάλης Κυρίας» θα φοράει από φέτος και για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Ντάγκλας Λουίζ. Ο 26χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός μέσος αποκτήθηκε έναντι 25 εκατ. ευρώ, ενώ οι «Μπιανκονέρι» έδωσαν και δυο ποδοσφαιριστές στους «Βίλανς», τους Σάμουελ Ίλινγκ Τζούνιορ και τον Έντσο Μπαρενετσέα. Ο Βραζιλιάνος πήγε στην Άστον Βίλα από την Μάντσεστερ Σίτι αντί 16,8 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2019. Την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε συνολικά 54 συμμετοχές σκοράροντας δέκα γκολ και δίνοντας δέκα ασίστ.

Στοίχημα με Combi+, Παρολί στο Build A Bet* & Live Streaming*! Ποιος να σου πει τι;

Mατάις Ντε Λιχτ | Από Μπάγερν σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου Βινσέντ Κομπανί «δεν ήθελε να πουλήσει» τον Ντε Λιχτ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτό το καλοκαίρι και μάλιστα είπε στον Ολλανδό ότι ήταν ο «νο.1 αμυντικός του», αλλά οι άνθρωποι του club τον αγνόησαν! H Γιουνάιτεντ έχει… ταλαιπωρηθεί σε αυτή τη θέση τα τελευταία χρόνια και με την έλευση του Ντε Λιχτ ελπίζει να βρει την ηρεμία της.  Ο πρώην αρχηγός του Άγιαξ, είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον προπονητή της Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαγκ, στην ολλανδική ομάδα πριν την αποχώρησή του για τη Γιουβέντους το 2019 και ο Ολλανδός τεχνικός ήθελε να βρεθεί εκ νέου με τον αμυντικό. Πέρασε λοιπόν την πόρτα των «Red Devils» μαζί με τον συμπαίκτη του Νουσέιρ Μαζραουί σε μια συμφωνία που φάνηκε να έρχεται από το πουθενά και να ολοκληρώνεται πολύ γρήγορα. Στα 65 εκατ. ευρώ το deal για τον Ντε Λιχτ, αν και ο 25χρονος προσπαθεί να βρει ακόμα τα πατήματά του στην Premier League.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

X