Αυστρία - Πολωνία: Ο νικητής παίρνει το πλεονέκτημα

Αυστρία – Πολωνία: Ο νικητής παίρνει το πλεονέκτημα

Εναρξη: 21:45, 21/03/2019
Γήπεδο: Ernst Happel (50.865), Βιέννη

Για τον 7ο όμιλο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τα δύο φαβορί για την πρόκριση, Αυστρία και Πολωνία, διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους. Ο νικητής παίρνει ξεκάθαρο προβάδισμα, σε ένα γκρουπ με Σλοβενία, Ισραήλ, Λετονία και Σκόπια.

Δεν πέτυχαν το στόχο τους στη φάση του Nations League, όμως τα ποιοτικά ρόστερ που διαθέτουν είναι ικανά να εξασφαλίσουν από ένα εισιτήριο για την τελική φάση του EURO 2020. Γι’ αυτό μιλάμε και για ένα κρίσιμο παιχνίδι, καθώς από την πρώτη αγωνιστική κάποια ομάδα θα πάρει τεράστιο πλεονέκτημα.

Ποντάρει στην άμυνα η Αυστρία
Σε μία αποστολή 23 παικτών, οι 14 εξ αυτών προέρχονται από το πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα. Ο κόουτς Φόντα κράτησε το μεγαλύτερο μέρος του κορμού που ήταν από το Nations League, εκεί όπου δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βοσνίας.

Ομάδα που δείχνει πολύ ισχυρή στην αμυντική της λειτουργία, με ηγέτη τον Αλάμπα της Μπάγερν. Για να πάρει όμως και τα αποτελέσματα που θέλει θα πρέπει να βρεθούν σε καλή μέρα και οι επιθετικοί της.

Σημαντικές οι απουσίες για τους Αυστριακούς, με τους υπολογίσιμους Βολφ (μέσος, Σάλτσμπουργκ), Μπούργκστάλερ (φορ, Σάλκε) και Λίνχαρτ (στόπερ, Φράιμπουργκ).

Επίθεση που «σκοτώνει» η Πολωνία
Η εποχή με τον Μπρζέτσεκ στον πάγκο ξεκίνησε με πολλές δυσκολίες και περισσότερα ερωτηματικά. Κακή η πορεία στο Nations League και η ανανέωση δεν ήρθε ποτέ. Αυτό φαίνεται και στις τελευταίες κλήσεις, καθώς ο κορμός παραμένει ίδιος.

Μεγάλο πλεονέκτημα στο επιθετικό σχήμα των Πολωνών. Πέρα από τον εκπληκτικό στράικερ Λεβαντόφσκι, υπάρχει ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος Πιόντεκ, όπως επίσης και ο ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα με τη Νάπολι, Μίλικ.

Μοναδικό πρόβλημα στο αριστερό άκρο, με τον Ρίμπους να λείπει και τον Ρέτσα (Αταλάντα) να έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής. Πολύτιμη η επιστροφή του 33χρονου πολύπειρου χαφ Μπλατσικόφσκι.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X