Ακτή Ελεφαντοστού - Αλγερία: Ντέρμπι για τα ημιτελικά!

Ακτή Ελεφαντοστού – Αλγερία: Ντέρμπι για τα ημιτελικά!

Εναρξη: 19.00, 11/07/2019
Στάδιο: Σουέζ Στέιντιουμ (27.000), Σουεζ

Το απόλυτο ντέρμπι στο Copa Africa! Ακτή Ελεφαντοστού – Αλγερία στον δρόμο για την κορυφή! Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τη Νιγηρία.

Η Αλγερία είχε χάσει από την Ακτή Ελεφαντοστού στο Κόπα Άφρικα του 2015 στα προημιτελικά. Φέτος δείχνει ανταγωνιστική και ικανή να πάρει την… εκδίκησή της. Οι “Αλεπούδες της Ερήμου” είναι η πιο εντυπωσιακή ομάδα στην διοργάνωση της Αιγύπτου έως τώρα με τέσσερις σερί νίκες ενώ δεν έχουν δεχθεί κανένα γκολ.

Ακτή Ελεφαντοστού για τρόπαιο
Η Ακτή Ελεφαντοστού πέρασε ως 2η από την φάση των ομίλων χάνοντας 1-0 από το Μαρόκο αλλά νικώντας 1-0 τη Νότια Αφρική και 4-1 τη Ναμίμπια. Ο αστέρας της Κρίσταλ Πάλας, Ζαχά, ήταν εκείνος που σκόραρε το μοναδικό γκολ στη νίκη 1-0 με το Μάλι. Ο Ζαχά έδειχνε στην φάση των ομίλων επηρεασμένος από τα μεταγραφικά σενάρια γύρω από το όνομά του και την πιθανότητα της απόκτησής του από την Άρσεναλ. Πλέον δείχνει σε πιο καλή κατάσταση.

Παρόλα αυτά το Μάλι δυσκόλεψε αρκετά την Ακτή Ελεφαντοστού και σε αρκετά χρονικά σημεία του αγώνα είχε πιο καλή εικόνα. Ο προπονητής Ιμπραϊμ Καμαρά παραδέχθηκε πως “έπρεπε να αφήσουμε την ‘καταιγίδα’ να περάσει στο πρώτο μέρος και μετά αναδιοργανωθήκαμε για το 2ο μέρος με θετικό αποτέλεσμα”.

Εντυπωσιάζει η Αλγερία
Η Αλγερία κυριάρχησε στο 3ο γκρουπ με τις νίκες 2-0 με Κένυα, 1-0 με Σενεγάλη και 3-0 με την Τανζανία. Κράτησε το αγωνιστικό της momentum διαλύοντας 3-0 την Γουϊνέα στον πρώτο γύρο των νοκ άουτ. Ο επιθετικός Γιουσέφ Μπελαϊλί αποτελεί τον ηγέτη αυτής της ομάδας μαζί με τον σταρ της Σίτι και εξτρέμ Ριάντ Μαχρέζ. Ο Μπελαϊλί με τον Μαχρέζ σκόραραν από ένα γκολ με την Γουϊνέα. Στο ίδιο παιχνίδι το 3-0 έκανε ο χαφ της Νάπολι, Αντάμ Ουνάς, που προήλθε από τον πάγκο.

Ο Μαχρέζ είναι ένας από τους διεθνείς Αλγερινούς που μετέχουν στο τουρνουά έχοντας ήδη δώσει τα διαπιστευτήριά του. Ο δημιουργικός χαφ Φεγκουλί και ο σκόρερ Μπουνεντάζ είναι δύο ακόμα παίκτες υψηλού επιπέδου.

Παράδοση, Ακτή Ελεφαντοστού – Αλγερία

Απόλυτη η ισορροπία στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων, οι οποίες έχουν από 8 νίκες, ενώ 7 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ! |21+

Ατελείωτο στοίχημα στο Kόπα Άφρικα 2019 με 100+ ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X