Μαρόκο - Μπενίν: Στους «16» χωρίς ήττα!

Μαρόκο – Μπενίν: Στους «16» χωρίς ήττα!

Εναρξη: 19:00, 05/07/2019
Γήπεδο: Al Salam Stadium, Κάιρο

Μαρόκο vs Μπενίν στη φάση των «16» του Copa Africa, με τις δυο ομάδες να προκρίνονται αήττητες. Οι Μαροκινοί είχαν μόνο νίκες στη φάση των ομίλων.

Απόλυτο νικών για το Μαρόκο
Το Μαρόκο ήταν αποτελεσματικό στη φάση των ομίλων και μπορεί να μην έπεισε με την εικόνα του, ωστόσο έπαιξε όσο χρειάστηκε για να κατακτήσει την πρωτιά στον όμιλο και μάλιστα χωρίς απώλειες. Νίκες με Ναμίμπια, Ακτή Ελεφαντοστού και Ν. Αφρική, όλες με το ίδιο σκορ, 1-0. Η ομάδα του Ρενάρ άφησε στην άκρη την άσχημη εικόνα της προετοιμασίας, βελτίωσε εντυπωσιακά την άμυνά της και πήρε άνετα το εισιτήριο για τη φάση των «16» του Copa Africa. N’ Νεσίσι και Ζίγιεχ είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της ομάδας που συγκαταλέγεται στα φαβορί για την κατάκτηση του τουρνουά. Σύμμαχος η παράδοση, με τρεις νίκες στα ισάριθμα τελευταία με το Μπενίν.

Αήττητο το Μπενίν στους «16»

Μπορεί να μην πέτυχε ούτε νίκη στο Copa Africa, ωστόσο το γεγονός αυτό δε στάθηκε εμπόδιο στον δρόμο για την πρόκριση στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Το Μπενίν απέσπασε τρεις ισοπαλίες κι επέστρεψε για πρώτη φορά στα νοκ άουτ του τουρνουά από το 2010. Μπορεί να κάνει την υπέρβαση. Σεσενιό και Μουνιέ είναι οι ηγέτες, αλλά ο Ποτέ είναι αυτός που με τα δυο γκολ του στην πρεμιέρα με τη Γκάνα χάρισε ουσιαστικά την 3η προνομιούχο θέση. «Είναι ένα εξαιρετικό κατόρθωμα να τερματίσουμε αήττητοι. Είναι ένα μεγάλο συναίσθημα υπερηφάνειας» τόνισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός που είδε την ομάδα του να μη δέχεται γκολ κόντρα σε Καμερούν και Γκάνα.

Παράδοση: Μαρόκο vs Μπενίν

13/11/14 Μαρόκο – Μπενίν 6-1
20/08/08 Mαρόκο – Μπενίν 3-1
31/01/04 Μαρόκο – Μπενίν 4-0

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Kόπα Άφρικα 2019 με 100+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X