Τυνησία - Αλγερία: Για το χάλκινο του Copa Africa!

Τυνησία – Αλγερία: Για το χάλκινο του Copa Africa!

Εναρξη: 22:00, 17/07/2019
Γήπεδο: Al Salam Stadium, Κάιρο

Τυνησία και Νιγηρία δεν κατάφεραν να κάνουν το βήμα τελικού, ωστόσο το γόητρο της 3ης θέσης είναι ιδανικό κίνητρο για μια συναρπαστική αναμέτρηση.

Ολα για την 3η θέση η Τυνησία!

Η Τυνησία είχε χαμένο πέναλτι, λίγο αργότερα είδε τον γκολκίπερ της να τη σώζει από την άσπρη βούλα, πήγε το ματς με τη Σενεγάλη στην παράταση, αλλά ένα αυτογκόλ της στέρησε την ευκαιρία να διεκδικήσει μια θέση στον τελικό. Ηττα 1-0 από τα Λιοντάρια της Τεράνγκα και αποκλεισμός! Η Τυνησία στον όμιλό της είχε τρεις ισοπαλίες. Με Ανγκόλα, Μάλι και Μαυριτανία. Χρειάστηκε την διαδικασία των πέναλτι για να αφήσει εκτός συνέχειας τη Γκάνα και μετά επικράτησε αρκετά εύκολα της ομάδας που ήταν ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης, της Μαδαγασκάρης. O Aλέν Ζιρές έχει μια ποιοτική ομάδα, αλλά η έλλειψη ποιοτικών μονάδων μπορεί να του κοστίσει την 3η θέση! Θυμίζουμε, πως είναι η πρώτη φορά από το 2004 που η Τυνησία βρέθηκε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Copa Africa.

Εχασε στο τέλος τον τελικό η Νιγηρία

Η φαουλάρα του Μαχρέζ στο 95ο λεπτό ήταν καταδικαστική για τη Νιγηρία, αφού ηττήθηκε 2-1 από την Αλγερία κι έχασε την ευκαιρία να επιστρέψει σε τελικό Copa Africa έπειτα από έξι χρόνια. Οι Σούπερ Αετοί μετά τις αποτυχίες του 2015 και 2017 στη διοργάνωση, επέστρεψαν δυναμικά στη φετινή διοργάνωση και μπορεί να μην πήραν το εισιτήριο για τον τελικό, αλλά θέλουν το μετάλλιο. Θυμίζουμε, πως μετά τη σούπερ ανατροπή κόντρα στο Καμερούν, ήρθε η σπουδαία νίκη επί της Νοτίου Αφρικής με 2-1. Παράλληλα, ξεκίνησε στον όμιλό της με νίκες με το Μπουρούντι και την Γουϊνέα αλλά ηττήθηκε από την Μαδαγασκάρη με 2-0. «Κερδίσαμε στο τέλος τη Ν. Αφρική και χάσαμε από τους Αλγερινούς στο τέλος. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο» τόνισε ο κόουτς, Ρορ.

Παράδοση, Τυνησία – Νιγηρία

Τυνησία – Νιγηρία 1-1
Νιγηρία – Τυνησία 2-2
Τυνησία – Νιγηρία 0-0
Νιγηρία – Τυνησία 6-5
Τυνησία – Νιγηρία 4-2

Ατελείωτο στοίχημα στο Kόπα Άφρικα 2019 με 100+ ειδικά! |21+

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X