Βραζιλία - Βενεζουέλα: Εφτασε τις 100 νίκες η Σελεσάο στο Copa America!

Βραζιλία – Βενεζουέλα: Εφτασε τις 100 νίκες η Σελεσάο στο Copa America!

Εναρξη: 03:30, 19/06/19
Γήπεδο: Arena Fonte Nova Bahia

Η Βραζιλία έφτασε τις 100 νίκες στο Copa America και με… 101 θα σφραγίσει την πρόκρισή της στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Φουλ άμυνα η Βενεζουέλα. 

Με το δεξί η Βραζιλία
Η Βραζιλία… άργησε 50 λεπτά να βρει δίχτυα, ωστόσο στη συνέχεια ήταν εντυπωσιακή, πέτυχε τρία γκολ και επικράτησε εύκολα 3-0 της Βολιβίας στην πρεμιέρα του Copa America. Η Σελεσάο έφτασε τις 100 επιτυχίες στη διοργάνωση (100 νίκες, 35 ισοπαλίες, 44 ηττες) και μόνο Αργεντινή και Ουρουγουάη την ξεπερνούν. Ευχάριστη έκπληξη για την ομάδα του Τιτέ η παρουσία του Εβερτον της Γκρέμιο. Δεν αναμένεται να υπάρξουν άλλες αλλαγές στη βασική ενδεκάδα που θα αντιμετωπίσει τη Βενεζουέλα, μιας και θα παίξει ο βασικός μέσος της Μπαρτσελόνα, Αρτούρ. Η Σελεσάλο δεν έχει δεχθεί γκολ στα επτά τελευταία παιχνίδια της ως διοργανώτρια. Τι λέει όμως η παράδοση; Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 24 φορές, η Βραζιλία μετρά 21 νίκες, η Βενεζουέλα έχει κερδίσει ένα ματς, ενώ δυο έληξαν ισόπαλα.

Φουλ άμυνα η Βενεζουέλα
Η Βενεζουέλα απέσπασε ισοπαλία 0-0 από το Περού, αν και μάζεψε… δυο φορές τη μπάλα από τα δίχτυα της. Το VAR όμως έδειξε οφσάιντ και τελικώς πήρε το βαθμό στην πρεμιέρα. Ο Ροντόν ήταν… μόνο στην επίθεση, ενώ και κόντρα στη Βραζιλία, η ομάδα του Ραφαέλ Ντουνταμέλ θα παίξει φουλ αμυντικά. Στα θετικά, υ σγκέντρωση και η πειθαρχία της ομάδας του όταν έμεινε με δέκα παίκτες. Αποβλήθηκε και θα χάσει το ματς ο Λουίς Μάγκο.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Στοίχημα στο Κόπα Αμέρικα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις |21+

Σχολιάστε

X