Άλισον: Ο μεγάλος ηγέτης της Βραζιλίας!

Άλισον: Ο μεγάλος ηγέτης της Βραζιλίας!

Η Βραζιλία είναι στον τελικό του Copa America και ο Άλισον έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης. Αλλωστε, δεν έχει δεχθεί γκολ σε εννέα διαδοχικία παιχνίδια. 

Η Βραζιλία έκανε το μεγάλο βήμα για την επιστροφή της στην κορυφή της Νοτίου Αμερικής, κέρδισε 2-0 την Αργεντινή και ξημερώματα Δευτέρας θα υποδεχθεί Χιλή ή Περού για την κούπα! Μπορεί να μην εντυπωσίασε με την εικόνα της, ωστόσο με σύμμαχο την τύχη (δυο δοκάρια η Αργεντινή) και τον… Άλισον πήρε μια σπουδαία πρόκριση. Ο γκολκίπερ της Λίβερπουλ είναι στην καλύτερή του κατάσταση και δικαιώνει τον Κλοπ και τους Reds για την επιλογή τους.

Χωρίς γκολ… 846 λεπτά ο Άλισον

O Bραζιλιάνος είχε τεράστιο μερίδιο επιτυχίας στην κατάκτηση του Champions League, έχει μεγάλη συμμετοχή στην παρουσία της Σελεσάο στο φετινό τελικό. Ο top class τερματοφύλακας αλλάζει ολόκληρη την δυναμική και την ψυχολογία μιας ομάδας και ο Άλισον το έχει καταφέρει τόσο με τη Σελεσάο όσο και με τους Reds! Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας σε 9 σερί ματς, από της 4 Μαΐου μέχρι και σήμερα έχει διατηρήσει την εστία του ανέπαφη και μετρά 846 λεπτά χωρίς γκολ! Σε πέντε ματς στο τουρνουά έχει 16 επεμβάσεις!

Τα εννέα τελευταία παιχνίδια του Άλισον με Βραζιλία και Λίβερπουλ

7/5: Λίβερπουλ-Μπαρτσελόνα 4-0

12/5: Λίβερπουλ-Γουλβς 2-0

1/6: Τότεναμ-Λίβερπουλ 0-2

9/6: Βραζιλία-Ονδούρα 7-0

15/6: Βραζιλία-Βολιβία 3-0

19/6: Βραζιλία – Βενεζουέλα 0-0

22/6: Περού-Βραζιλία 0-5

28/6: Βραζιλία-Παραγουάη 0-0

3/7: Βραζιλία-Αργεντινή 2-0

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Στοίχημα στο Κόπα Αμέρικα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις |21+

Σχολιάστε

X