Ντάνι Άλβες: Ενα... φαινόμενο τίτλων!

Ντάνι Άλβες: Ενα… φαινόμενο τίτλων!

Είναι ο πιο πετυχημένος Βραζιλιάνος; Ο Ντάνι Άλβες δεν είναι… φαινόμενο, αλλά με 40 τρόπαια στην καριέρα του έχει πετύχει κάτι μοναδικό στην καριέρα του!

Φέτος, ήταν η 5η φορά που η Βραζιλία φιλοξένησε το Copa America, έχοντας κατακτήσει το τρόπαιο και στις 4 προηγούμενες φορές μπροστά στους φιλάθλους της. Η παράδοση συνεχίστηκε, αφού μπορεί το Περού να παρουσιάστηκε αξιόμαχο στον τελικό του Μαρακανά, φτάνοντας τόσο μακριά για πρώτη φορά μετά το 1975, όμως η Σελεσάο ήταν η καλύτερη και η νέα κάτοχος της διοργάνωσης. Το 3-1 κόντρα στο Περού έφερε την κούπα στη Βραζιλία για πρώτη φορά ύστερα από δώδεκα ολόκληρα χρόνια κι εκείνο το εντυπωσιακό 3-0 επί της Αργεντινής στη Βενεζουέλα.

Η Βραζιλία το Copa America και ο Άλβες την κορυφή!

H Σελεσάο είχε σε εντυπωσιακή κατάσταση τον Ντάνι Αλβες. Ο 36χρονος δεξιός μπακ ήταν εκπληκτικός σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, γεγονός που του χάρισε τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη του Copa America. O άλβες συνεχίζει να συλλέγει διακρίσεις και τρόπαια και είναι ο κορυφαίος σε αυτό το κομμάτι, δίχως να μπορεί να τον πλησιάσει οποιοσδήποτε άλλος. Αλλωστε, στην καριέρα του μετρά 40 τίτλους, γεγονός μοναδικό στον ποδοσφαιρικό πλανήτη! Ειδικότερα, μετρά 5 τίτλους με τη Σεβίλλη, 23 με τη Μπαρτσελόνα, 2 με τη Γιουβέντους, 6 με την Παρί και 4 με τη Βραζιλία

Αναλυτικά οι τίτλοι του Ντάνι Άλβες

2 Copa America
2 Confederations Cup
3 Champions League
2 Europa League
4 UEFA Super Cup
3 FIFA Club World Cup
1 Πρωτάθλημα Ιταλίας
1 Κύπελλο Ιταλίας
6 Πρωταθλήματα Ισπανίας
5 Κύπελλα Ισπανίας
5 Σούπερ Καπ Ισπανίας
2 Πρωταθλήματα Γαλλίας
1 Κύπελλο Γαλλίας
2 Σούπερ Καπ Γαλλίας
1 Λιγκ Καπ Γαλλίας

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ!|21+

Σχολιάστε

X