Ισημερινός - Ιαπωνία: Ο νικητής στους «8» του Copa America!

Ισημερινός – Ιαπωνία: Ο νικητής στους «8» του Copa America!

Ωρα: 02:00, 25/06/2019
Γήπεδο: Μινεϊράο, Μπέλο Οριζόντε

Σύμμαχος τα αποτελέσματα και στο αποψινό ραντεβού Ισημερινός – Ιαπωνία, ο νικητής θα βρεθεί στην επόμενη φάση του Copa America.

Ελπίζει σε πρόκριση ο Ισημερινός!
Τραγικός στην πρεμιέρα και διασυρμός από την Ουρουγουάη, ήττα 2-1 από τη Χιλή στη 2η στροφή και ο Ισημερινός απογοητεύει με την εικόνα του. Βέβαια, ακόμα κι έτσι έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Copa America, αφού μια νίκη θα τον στείλει στα προημιτελικά. Εντονη η κριτική για τον Γκόμες, ο οποίος δύσκολα, πολύ δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο. Ο Ισημερινός πέρασε από τη φάση των ομίλων το 2016, αλλά είχε αποτύχει να πράξει κάτι ανάλογο στα έξι προηγούμενα τουρνουά. Στις τελευταίες 17 αναμετρήσεις είχε μόλις δυο νίκες.

«Ζωντανή» για τα προημιτελικά η Ιαπωνία
Η Ιαπωνία ήταν εξαιρετική κόντρα στην Ουρουγουάη, απέσπασε ισοπαλία 2-2 και το συγκεκριμένο αποτέλεσμα την κράτησε ολοζώντανη στη μάχη της πρόκρισης. Αλλωστε, με νίκη θα βρεθεί στην επόμενη φάση του τουρνουά. Η ομάδα του Μοριγιάσου βγάζει ταχύτητα, ενθουσιασμό, ωστόσο η εμπειρία παίζει το δικό της ρόλο σε αυτό το τουρνουά. Μια φορά έχει παίξει κόντρα στον Ισημερινό κι έχει επικρατήσει 1-0.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Στοίχημα στο Κόπα Αμέρικα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις |21+

Σχολιάστε

X