Ελλάδα - Φινλανδία: Ντεμπούτο Αναστασιάδη στον... τελικό!

Ελλάδα – Φινλανδία: Ντεμπούτο Αναστασιάδη στον… τελικό!

Εναρξη: 21:45 15/11/2018
ΟΑΚΑ (69.071), Αθήνα

Η Εθνική έπειτα το… ναυάγιο στο Τάμπερε παίζει κόντρα στη Φινλανδία στο ΟΑΚΑ το τελευταίο της χαρτί και ντεμπούτο κάνει ο Αγγελος Αναστασιάδης! Το απόλυτο οι Σκανδιναβοί στο Nations League.

Νέα σελίδα…
Ραγδαίες οι εξελίξεις μετά την ήττα του Τάμπερε από τη Φινλανδία, καθώς ο Μίχαελ Σκίμπε αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής. Διάδοχός του ο Αγγελος Αναστασιάδης κι έπειτα από πολλά χρόνια η ομάδα θα έχει Ελληνα τεχνικό. Μαθηματικά η Εθνική «κυνηγά» την 1η θέση, αλλά για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες της θα πρέπει να κερδίσει τουλάχιστον με 2-0. Ο έμπειρος κόουτς στο ντεμπούτο του άφησε εκτός τους Τζιόλη (χαφ), Χριστοδουλόπουλο (ακραίος), Καρνέζη (γκολκίπερ), όμως κάλεσε για πρώτη φορά τον φορμαρισμένο γκολκίπερ Βλαχοδήμο. Παράλληλα επέστρεψαν μετά από καιρό οι Σάμαρης (χαφ), Σιόβας (στόπερ) και αναμένεται να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές. Παίκτες «κλειδιά», όπως οι Μάνταλος, Πέλκας, Μήτρογλου παρουσιάζονται ντεφορμέ, αν και για τον τελευταίο ο κόουτς της Μαρσέιγ, Ρούντι Γκαρσία δεν ανησυχεί «Για τον Κώστα δεν συμβαίνει κάτι σημαντικό. Θα πάει στην Εθνική του ομάδα, θα σκοράρει και αυτό θα του κάνει καλό».

Με κορυφαίο τον Πούκι
«Ναυάγιο» στη χώρα των 1.000 λιμνών ήταν για την Εθνική το ματς, με τους Φινλανδούς να επιβεβαιώνουν την ανωτερότητά τους. Τι και αν έχασαν τον Πούκι μόλις στο 12ο λεπτό όχι μόνο βρήκαν γκολ αλλά απέκτησαν και αβαντάζ σε περίπτωση ισοβαθμίας και ταυτόχρονα διέλυσαν την ελληνική άμυνα σε ένα 45λεπτο! Στην πρώτη φάση του δεύτερου μέρους οι Φινλανδοί σκόραραν με τον Σόιρι και για τα επόμενα 45 λεπτά έκαναν ό,τι ήθελαν την Εθνική. Ο Καμαρά διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 89′ και οι Σκανδιναβοί προκρίνονται ακόμα και με… ήττα 1-0 στο ΟΑΚΑ! To απόλυτο νικών έχουν οι Φινλανδοί έπειτα από τέσσερις στροφές και είναι το τεράστιο φαβορί για την πρωτιά. Αλλωστε, το εντυπωσιακό είναι πως δεν έχουν δεχθεί ακόμα γκολ! O Πούκι είναι ο ηγέτης, έχει τρία γκολ και… εννέα βαθμούς, αφού σε τρία ματς πέτυχε τα γκολ που έκριναν τη συνάντηση!

Oι αριθμοί λένε…

Μοιρασμένη είναι η παράδοση μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς η «γαλανόλευκη» μετρά 7 νίκες, η Φινλανδία 5, ενώ 3 αναμετρήσεις τους έληξαν ισόπαλες. Η Ελλάδα ναι μεν είναι το απόλυτο «αφεντικό» ως γηπεδούχος (7-0-1), όμως συνολικά οι Σκανδιναβοί «τρέχουν» σερί 3-1-1.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Nations League με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X