Ελλάδα – Ουγγαρία: Χωρίς περιθώρια στο ΟΑΚΑ!

Ελλάδα – Ουγγαρία: Χωρίς περιθώρια στο ΟΑΚΑ!

Για την τρίτη στροφή του 2ου ομίλου του League C για το Nations League, η Ελλάδα υποδέχεται την Ουγγαρία (21.45). Από μια νίκη οι δυο ομάδες, δεν έχουν κερδίσει στην Ελλάδα οι Μαγυάροι.

Θέλει την… εκδίκησή της
Μετά τη νίκη στο Ταλίν με 1-0 κόντρα στην Εσθονία, η Ελλάδα ηττήθηκε με 2-1 στη Βουδαπέστη. Ηττα από μία χειρότερη ομάδα από αυτή του Σκίμπε, που όμως εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και επικράτησε! Η Ελλάδα χωρίς πλάνο στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να απειλήσει μόνο από στημένες φάσεις, δεν βρήκε το γκολ της ισοφάρισης και ολοκλήρωσε τις δύο πρώτες αγωνιστικές στο Nations League με μία νίκη και μία ήττα. Απολογισμός όχι κακός αλλά σίγουρα με βάση την εικόνα των αντιπάλων θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι καλύτερο. «Θα δούμε μια άλλη ομάδα στο γήπεδο. Άλλοι παίκτες επιστρέφουν, άλλοι θα λείπουν. Θα μας βοηθήσει πολύ στην άμυνα και στην πίεση που θέλουμε να ασκήσουμε, μας έλειψε στην Ουγγαρία. Το ότι δεν το κάναμε εκτός έδρας ήταν το μεγαλύτερο λάθος που μπορούσαμε να κάνουμε. Το διορθώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, όμως ήταν αργά για να γυρίσουμε την κατάσταση» είπε ο Μίκαελ Σκίμπε.

Εκτός πλάνων ο Τοροσίδης, ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, αντίθετα οι δυο ερυθρόλευκοι, Χριστοδουλόπουλος και Φορτούνης τέθηκαν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας. Τι κάνει όμως η Ελλάδα στις εντός έδρας αναμετρήσεις της; Μόλις τρεις νίκες στα δέκα πιο πρόσφατα σε επίσημα και φιλικά κόντρα σε Κύπρο, Μαυροβούνιο και Γιβραλτάρ. Αντίθετα, έχει τέσσερις ήττες και τρεις ισοπαλίες (σκόραρε μια φορά).

Χωρίς νίκη στην Ελλάδα
Οι Ούγγροι έπειτα την άσχημη πρεμιέρα στο Τάμπερε και την ήττα από τους Φινλανδούς επικράτησαν 2-1 της Ελλάδας σε άδειο λόγω τιμωρίας γήπεδο και πήραν την πρώτη νίκη τους στο Νations League. Ηταν μόλις το δεύτερο παιχνίδι του Μάρκο Ρόσι στον πάγκο των Μαγυάρων, ο οποίος ανέλαβε στις 20 Ιουνίου αντικαθιστώντας τον Ζορζ Λέεκενς. «Πλέον, οι παίκτες με ξέρουν καλύτερα και γνωρίζουν τι περιμένω από αυτούς. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι» τόνισε ο 54χρονος! Βέβαια, η παράδοση δεν είναι σύμμαχός της ομάδας του, μιας και δεν έχει κερδίσει ποτέ στην Ελλάδα.

Πρόσφατη παράδοση επί ελληνικού εδάφους:

Ελλάδα – Ουγγαρία 4-3 (Προκριματικά EURO 2016)

Ελλάδα – Ουγγαρία 2-0 (Προκριματικά EURO 2008)

Ελλάδα – Ουγγαρία 2-1 (Φιλικό, 2005)

Ζωντανό στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες αποδόσεις! |21+

Ατελείωτο στοίχημα στο Nations League με 100+ ειδικά!

Σχολιάστε

X