Εσθονία - Βόρεια Ιρλανδία: Δυνατά στα προκριματικά Euro οι Βορειοϊρλανδοί!

Εσθονία – Βόρεια Ιρλανδία: Δυνατά στα προκριματικά Euro οι Βορειοϊρλανδοί!

Εναρξη: 19:00, 08/06/2019
Γήπεδο: Le Coq Arena, Ταλίν

Η Εσθονία υποδέχεται την Β. Ιρλανδία και θέλει να πετύχει την πρώτη της νίκη στον όμιλο. Με σύμμαχο την παράδοση οι Βορειοϊρλανδοί!

Χωρίς νίκη η Εσθονία

Με ήττα μπήκε στους ομίλους των προκριματικών του Euro 2020 η Εσθονία, αφού ηττήθηκε με 2-0 εκτός έδρας από τους Βορειοιρλανδούς. Υποδέχεται τους Βορειοιρλανδούς στο δεύτερο παιχνίδι της στον όμιλο και γυρίζει το χρόνο πίσω στο 2011 πάλι για τα προκριματικά Euro 2020, όταν και τους είχε διαλύσει με 4-1. Η Εσθονία έχει κερδίσει τρία από τα τελευταία της πέντε ματς (1 ισοπαλία και 1 ήττα) μετά από μόλις 1 νίκη σε 12 παιχνίδια: 1 νίκη, 4 ισοπαλίες και 7 ήττες, συμπεριλαμβανομένων και φιλικών. Παράλληλα, έχει χάσει τα τελευταία της τέσσερα παιχνίδια με ομάδες από το Ηνωμένο Βασίλειο με ένα συνολικό σκορ 0-6.

Ραντεβού με το Euro 2020 η Β. Ιρλανδία;

Η Βορεία Ιρλανδία έχει μπει ιδανικά στον 3ο όμιλο με δυο νίκες, αφού κέρδισε την Εσθονία και τη Λευκορωσία. Στόχος της να επιστρέψει στα μεγάλα ραντεβού και ενδεχόμενη τρίτη νίκη θα τη φέρει ακόμα πιο κοντά στον σκοπό της.  Η Βόρεια Ιρλανδία έχει κερδίσει τρία από τα τελευταία της πέντε ματς με την Εσθονία σε όλες τις διοργανώσεις (2 ήττες). Είχε κερδίσει το πιο πρόσφατο με το 2-0 τον Μάρτιο του 2019. Ωστόσο, είναι δίχως νίκη στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας ματς της σε ανταγωνιστικό επίπεδο: 1 ισοπαλία και 3 ήττες και ενώ δεν σκόραρε σε κανένα από τα παιχνίδια αυτά. Τον Οκτώβριο του 2016 με προπονητή τον Λόρι Σάντσες είχαν πέντε σερί ματς εκτός χωρίς να σκοράρουν. Η Β. Ιρλανδία θέλει να κερδίσει τρία σερί ματς για πρώτη φορά μετά από το σερί που είχε με πέντε αγώνες και τελείωσε τον Σεπτέμβριο του 2017. Παράλληλα, ο Λάφερτι δεν έχει σκοράρει σε μία από τις 14 τελευταίες αναμετρήσεις του με τη Βόρεια Ιρλανδία μετά το γκολ με το Αζερμπαϊτζάν τον Νοέμβριο του 2016, ενώ ο Ντέιβις έχει σκοράρει σε κάθε ένα από τα τελευταία δύο ματς με αντιπαλο την Εσθονία. Είχε σκοράρει στο πιο πρόσφατο του Μαρτίου με πέναλτι.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X