Οι ομάδες που υποφέρουν από τη διακοπή!

Οι ομάδες που υποφέρουν από τη διακοπή!

 Ποιος υποφέρει από τις μακροχρόνιες απουσίες αλλά και τις ελλείψεις λόγω Εθνικών;

Με τη δεύτερη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων να γίνεται πράξη, υπάρχουν αρκετοί προπονητές που… πονοκεφαλιάζουν. Τεχνικοί που παρακαλούν και… προσεύχονται να γυρίσουν όλοι οι διεθνείς υγιείς. Κάποιοι θα είναι πιο τυχεροί από άλλους. Έχει το ενδιαφέρον του πάντως εάν βάλει κανείς τα δεδομένα των τελευταίων δέκα χρόνων.

Premier League
Η Άρσεναλ είναι η ομάδα που έχει χτυπηθεί περισσότερο από τέτοιες απουσίες. Με μέσο όρο επτά ελλείψεων ανά σεζόν όπου βασικός παίκτης της χάνει τέσσερα σερί ματς. Όλο αυτό προκάλεσε 68 ελλείψεις στο σύνολο στις ενδεκάδες της Άρσεναλ σε μία χρονιά. Ο Τζακ Γουίλσιρ ήταν πιο ο συχνός απών, χάνοντας το ένα τρίτο των αγώνων.

Αντίθετα δύο παίκτες έχουν παίξει το 90% των λεπτών που θα μπορούσαν τα τελευταία 10 χρόνια. Και οι δύο από την Μπόρνμουθ. Ο Στιβ Κουκ με τον συμπαίκτη του Τσάρλι Ντάνιελς. Ο Κουκ αποκαλείται ως ο κύριος… αξιόπιστος. Ο Λέιτον Μπέινς της Έβερτον είχε επίσης ένα απίστευτο σερί με 99 διαδοχικά ματς ως βασικός.

La Liga
Από τις τρεις ομάδες που μάχονται κυρίως για τον τίτλο η Ρεάλ έχει την πιο μεγάλη κακοτυχία. Έχει περίπου επτά (6.5) απόντες μέσα στην σεζόν σε σχέση με τέσσερις της Μπαρτσελόνα και 2.2. της Ατλέτικο. Οι Γκάρεθ Μπέιλ και Λούκα Μόντριτς έχουν χάσει το ένα τέταρτο των αγώνων των Μαδριλένων. Σε επίπεδο απωλειών και η Βιγιαρεάλ έχει… πληγεί έχοντας τρεις από τις πιο μεγάλες αρνητικές επιδόσεις απουσιών την τελευταία δεκαετία.

Serie A
Ένα σκέλος των ευθυνών των κακών εμφανίσεων της Μίλαν τον τελευταίο καιρό αλλά και γενικότερα έχει να κάνει με τραυματισμούς και απουσίες από τις Εθνικές. Η Μίλαν έχει μέσο όρο 7.5 ελλείψεων από βασικούς, πολύ περισσότερο από Ρόμα, Γιουβέντους ή Ίντερ, που κινούνται από τέσσερα έως πέντε.

Τα καλά νέα είναι πως μπορούν να ποντάρουν στον γκολκίπερ τους. Οι 106 σερί εμφανίσεις του Ντοναρούμα έως το τέλος της σεζόν ξεπεράστηκαν μόνο μόνο από τον αμυντικό της Σασουόλο, Φραντσέσκο Ατσέρμπι.

Bundesliga
Οι περισσότερες τοπ ομάδες στην κατηγορία έχουν επηρεαστεί από τις απώλειες αυτές. Οι Μπάγερν Μονάχου, Ντόρτμουντ και Σάλκε έχουν χάσει τους περισσότερους παίκτες από τους κορυφαίους συλλόγους. Και οι τρεις θα πρέπει να δουν μάλλον τα ιατρικά επιτελεία των Λεβερκούζεν και Χόφενχαϊμ, που είχαν πιο λίγες απουσίες κατά μέσο όρο.

Οι πρωταθλητές μπορούσαν τουλάχιστον να ποντάρουν στον Λεβαντόφσκι που δεν είχε χάσει τέσσερα διαδοχικά ματς σε 14 αγωνιστικές στην προηγούμενη σεζόν με την φανέλα της Μπάγερν. Συνέχισε να παίζει έτσι σταθερά μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ligue 1
Ένα κομμάτι των επιτυχιών της Παρί συνδέεται με το ότι έχουν καταφέρει να έχουν διαθέσιμα όλα τα αστέρια τους στο γήπεδο. Μόνο η Καέν έχει πιο καλή επίδοση σε αυτόν τον τομέα. Η Σεντ Ετιέν έχει την πιο κακή τύχη με την Μπορντό και την Μονπελιέ επίσης να έχουν προβλήματα καθώς είχαν ελλείψεις για περισσότερα από 50 ματς. Ο γκολκίπερ Στεφάν Ρουφιέ είναι ο πλέον σταθερός έχοντας τον εντυπωσιακό αριθμό 200 διαδοχικών εμφανίσεων. Μόνο ο Στιβ Ματαντά τον είχε ξεπεράσει στην Μαρσέιγ και πριν φύγει για την Premier.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της  bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X