Βραζιλία - Κατάρ: Με το βλέμμα στο Copa America!

Βραζιλία – Κατάρ: Με το βλέμμα στο Copa America!

Εναρξη: 03: 30, 06/06/19
Γήπεδο: Nacional de Brasilia

Με το βλέμμα στο Copa America η Βραζιλία υποδέχεται το Κατάρ στο πρώτο από τα δυο φιλικά προετοιμασίας! Εχασε το περιβραχιόνιο ο Νεϊμάρ. 

Με Νεϊμάρ η Βραζιλία
Λίγες ημέρες απέμειναν πριν το μεγάλο ραντεβού του Copa America και η Βραζιλία έχει να δώσει δυο φιλικά ματς, με Κατάρ και Ονδούρες (6/6 και 9/6 αντίστοιχα σε Μπραζίλια και Πόρτο Αλέγκρε αντίστοιχα). Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σελεσάο, Τίτε, δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Μαρσέλο, Λούκας Μόουρα, αλλά και τον Βινίσιους Ζούνιορ. Εκτός πλάνων έμεινε και ο πρωταθλητής Ευρώπης με τους Reds Φαμπίνιο. Παράλληλα, ο Τίτε, αποφάσισε να του αφαιρέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού και ο Ντάνι Άλβες θα είναι αυτός που θα ηγηθεί των συμπαικτών του στα προσεχή φιλικά. Θυμίζουμε, πως η Βραζιλία βρίσκεται στον 1ο όμιλο μαζί με Βολιβία, Βενεζουέλα και Περού. Η Σελεσάο ηττήθηκε για τελευταία φορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο από το Βέλγιο και από τότε μετρά επτά νίκες και μια ισοπαλία.

Στο Copa America το Κατάρ!
Το Κατάρ κατέκτησε το τρόπαιο στο Κύπελλο Εθνών Ασίας για πρώτη φορά στην Ιστορία του. Το εντυπωσιακό είναι πως πέτυχε μόνο νίκες στη διοργάνωση, ενώ δέχθηκε γκολ μόλις σε ένα από τα επτά παιχνίδια του. Στον τελικό υπερκέρασε το εμπόδιο της Ιαπωνίας (θα βρεθεί κι αυτή στα γήπεδα της Νοτίου Αμερικής). Παράλληλα, θα λάβει μέρος στο Copa America και θα είναι στον ίδιο όμιλο με Αργεντινή, Κολομβία και Παραγουάη.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Kόπα Αμέρικα με 100+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X