Γαλλία - Ισλανδία: Οι Τρικολόρ στα καλύτερά τους με τον Ντεσάν!

Γαλλία – Ισλανδία: Οι Τρικολόρ στα καλύτερά τους με τον Ντεσάν!

Εναρξη: 21:45, 25/03/2019
Γήπεδο: Stade de France, Παρίσι

Η Γαλλία υποδέχεται την Ισλανδία και το μομέντουμ την ευνοεί. Αλλωστε, οι Τρικολόρ με τον Ντεσάν στον πάγκο τους είναι… άλλη ομάδα.

 

Δυνατά η Γαλλία στον όμιλο
H Γαλλία διέλυσε και τη Μολδαβία, μπήκε αεράτη στον όμιλο των προκριματικών και απέδειξε πως τη δεδομένη στιγμή είναι στις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πλανήτη. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια βγάζει φρεσκάδα, πάθος, τρεξίματα και μετά την απώλεια της πρωτιάς στο Nations League θέλει να αποδείξει πως είναι ικανή να αντέξει τον τίτλο του φαβορί. Αυτό φάνηκε και με την τεσσάρα στη Μολδαβία. Η τελευταία εντός έδρας ήττα για προκριματικά Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος… χάνεται στο 2010, όταν είχε ηττηθεί 1-0 από τη Λευκορωσία. Ο Ντιντιέ Ντεσάν θέλει άλλωστε να καταφέρει κάτι εντυπωσιακό, να κατακτήσει και το Euro, κάτι που δεν κατάφερε το 2016. Αυτή η ομάδα, είναι δικό του δημιούργημα. Δεν έχει αλλάξει τακτική σε σχέση με το 2016, όταν οι τρικολόρ έχασαν στον τελικό του Euro από την Πορτογαλία.

Πλέον, έχουν αλλάξει 16 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ. Αλλαγή μεγαλύτερη του 50%. «Ποτέ δεν έπαιζα για το θέαμα, έπαιζα για να κερδίζω», είχε πει ο Ντεσάν. Αυτό που έκανε τέλεια ως ποδοσφαιριστής, φτάνοντας σε τίτλους με όλες τις ομάδες του, το κάνει τώρα και από τον πάγκο. Ένας τελειομανής που προετοιμάζει την ομάδα του για κάθε ενδεχόμενο, άλλωστε, οι παίκτες του ξέρουν καλά όλα τα πλάνα που ο ίδιος έχει ετοιμάσει! Αλλωστε, αυτή η γενιά υπό τη δική του καθοδήγηση δείχνει ικανή να πρωταγωνιστεί για πολλά χρόνια…

Με το δεξί η Ισλανδία
Η Ισλανδία μπήκε με το δεξί στον όμιλο, πέρασε από την έδρα της Ανδόρας επικρατώντας 2-0. Δεν πείθει πάντως, απογοητευτική στο Nations League, έχοντας τέσσερις ήττες απέναντι σε Ελβετία και Βέλγιο με απολογισμό τερμάτων 1-13. Αλλωστε, η φουρνιά του Euro 2016 δεν έχει πλέον την απαιτούμενη φρεσκάδα και τα νέα πρόσωπα δεν δείχνουν κάτι που να εντυπωσιάζει.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X