Γερμανία - Σερβία: Αλλαγή σελίδας για τους Γερμανούς

Γερμανία – Σερβία: Αλλαγή σελίδας για τους Γερμανούς

Εναρξη: 21:45, 20/03/2019
Γήπεδο: Volkswagen Arena (30.000), Βόλφσμπουργκ

Φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Γερμανία και Σερβία περιλαμβάνει το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα το βράδυ της Τετάρτης (20/3). Δύο ομάδες που δεν έχουν υποχρεώσεις στην πρώτη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Ευκαιρία παρουσιάζεται για να δοκιμάσουν αρκετά πράγματα οι ομοσπονδιακοί προπονητές, κυριότερα από την πλευρά του Γιόακιμ Λεβ σε μία… ανανεωμένη «Μάνσαφτ».

Από την άλλη, η βαλκανική ομάδα θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε, καθώς έκλεισε το 2018 με αρκετά μεγάλη επιτυχία.

Προσθέτει «νέο αίμα» η Γερμανία
Μετά τις αποτυχίες σε Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου αποκλείστηκε από τη φάση των ομίλων, και σε Nations League (τελευταία θέση και υποβιβασμός στη δεύτερη κατηγορία) οδήγησαν τον Γιόακιμ Λεβ σε ανακατατάξεις.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο 59χρονος εκλέκτορας μίλησε για το νέο ρόστερ που θα παρουσιάσει η εθνική του ομάδα, όχι πολλές αλλαγές, όμως ουσιώδεις. Συγκεκριμένα οι στόπερ Χούμελς, Μπόατενγκ και ο φορ Μίλερ τέθηκαν εκτός πλάνων. Τις θέσεις τους πήραν οι Σταρκ, Κλόστερμαν και Εγκεστάιν, οι οποίοι κλήθηκαν για πρώτη φορά.

Πολύ πιθανό πλέον να δούμε τον φορμαρισμένο Τερ Στέγκεν να παίρνει τη θέση του απογοητευτικού Νόιερ κάτω από τα γκολπόστ. Ο μέσος όρος ηλικίας μειώθηκε σημαντικά, θέλοντας να βελτιώθει το κομμάτι της ταχύτητας και της όρεξης, μέσω των νέων παιδιών.

Η Σερβία της συνέχειας και της συνέπειας
Πήρε την πρωτιά στον τέταρτο όμιλο του Nations League, ανέβηκε στη δεύτερη κατηγορία αυτού και θα διεκδικήσει εισιτήριο πρόκρισης στα τελικά του Euro και μέσω αυτής της διοργάνωσης.

Ο χαφ Μιλιβόγεβιτς έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας. Ο αμυντικός Μακσίμοβιτς της Νάπολι δεν κλήθηκε εξαιτίας τραυματισμού, οι αμυντικοί Ιβάνοβιτς, Νάστασιτς δεν κλήθηκαν στο πλαίσιο ανανέωσης του ρόστερ με παίκτες μικρότερης ηλικίας. Μπόλικο ταλέντο επιθετικά, απόπειρα αύξησης της πείρας αμυντικά είναι οι στόχοι του προπονητή Μλάντεν Κρστάιτς.

Σε έναν όμιλο με Ουκρανία, Λιθουανία και Λουξεμβούργο, πέρα από την πανίσχυρη Πορτογαλία, έχει πολλές πιθανότητες για απευθείας πρόκριση. Κόντρα στη Γερμανία, έστω και σε φιλικό επίπεδο, έχει την ευκαιρία να αποδείξει πολλά πράγματα.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Διεθνή Φιλικά με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X