Gold Cup 2019: Υπάρχουν ανταγωνιστικοί αντίπαλοι για Μεξικό και ΗΠΑ;

Gold Cup 2019: Υπάρχουν ανταγωνιστικοί αντίπαλοι για Μεξικό και ΗΠΑ;

Το Μεξικό και οι ΗΠΑ είναι τα μεγάλα φαβορί για το Gold Cup του 2019 και μένει να διαπιστωθεί στους αγωνιστικούς χώρους εάν υπάρχει ομάδα να κοντράρει αυτές τις ομάδες.

Πρέπει να πάει κάποιος πίσω στην διοργάνωση του 2000 για να βρει Gold Cup που δεν έχει κερδίσει το Μεξικό ή οι ΗΠΑ. Οι Αμερικανοί είχαν νικήσει στην προηγούμενη διοργάνωση και θα είναι ξανά διεκδικητές του τροπαίου. Οι ΗΠΑ μετά από αυτόν τον τίτλο του 2017 απέτυχαν να περάσουν στο προηγούμενο Μουντιάλ και κάνουν νέο ξεκίνημα με τον προπονητή Γκρεγκ Μπερχάλτερ και αρκετά νέα πρόσωπα. Το Μεξικό με τον Τάτα Μαρτίνο θέλει να κάνει ένα καλό και δυνατό τουρνουά.

Παίκτες που θα… ξεχωρίσουν στο Gold Cup 2019

Κρίστιαν Πούλισιτς: Ο 20χρονος Αμερικανός μεσοεπιθετικός που ήταν δανεικός στη Ντόρτμουντ από την Τσέλσι και πέρυσι έκανε χρονιά με 30 αγώνες, 7 γκολ και 6 ασίστ. Θεωρείται ο μεγάλος ηγέτης των ΗΠΑ. Μάλιστα το τουρνουά αυτό μπορεί να αποδειχθεί ιδανικό για εκείνον στην προσπάθειά του να καθιερωθεί στην Τσέλσι.

Ραούλ Χιμένες: Ο επιθετικός των Γουλβς είναι ο παίκτης που θα ποντάρει Ο Τάτα Μαρτίνο για την γραμμή κρούσης των Μεξικανών από την στιγμή που θα του λείπουν οι Λοζάνο, Ερνάντες και Βέλα. Στην πρώτη του χρονιά στην Premier είχε 13 γκολ σε 38 αγώνες.

Αλφόνσο Ντέιβις: Ο Καναδός εξτρέμ της Μπάγερν Μονάχου παρότι δεν προέρχεται από μία τόσο αποδοτική χρονιά είναι ένας παίκτης – κλειδί. Στο Gold Cup του 2017 είχε τελειώσει ως τοπ σκόρερ με τέσσερα γκολ στην ηλικία των 16 ετών.

Τα παιχνίδια που δεν πρέπει να χάσετε

Στις 19 Ιουνίου το Μεξικό θα παίξει με τον Καναδά σε ένα αρκετά ανταγωνιστικό παιχνίδι για το φαβορί του θεσμού. Ο Καναδάς δεν έχει καλή παράδοση με το Μεξικό, έχοντας ήττες με 3-0 και 2-0 στα προκριματικά του Μουντιάλ το 2018, όμως τώρα οι Καναδοί έχουν τον Ντέιβις.

Στις 20 Ιουνίου η Νικαράγουα παίζει με την Αϊτή στο 2ο γκρουπ. Οι δύο αυτές ομάδες δεν έχουν τόσα πολλά ματς στο παρελθόν τους, όμως τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα. Μία αντιπαράθεση που ξεκίνησε κυρίως τον Μάρτιο του 2017 στα πλέι οφ για το Gold Cup. Η Αϊτή είχε κερδίσει 3-1 στο πρώτο ματς και η Νικαράγουα με 3-0 στο 2ο με χατ τρικ του Μπαρέρα. Στα προκριματικά για το Nations League το 2018 η Αϊτή είχε νικήσει ξανά με 2-0.

Στις 22 Ιουνίου το άλλο μεγάλο φαβορί του θεσμού, οι ΗΠΑ, αντιμετωπίζουν το Τρινιτάντ και Τομπάγκο. Θέλει και ερώτημα γιατί είναι σημαντικό για τους Αμερικανούς; Το 2017 είχαν ηττηθεί με 2-1 από το Τρινιτάντ στα προκριματικά για το Παγκόσμιο, όπου δεν κατάφεραν να βρεθούν. Οι περισσότεροι Αμερικανοί εκείνου του αγώνα δεν είναι καν στην Εθνική (έχουν μείνει οι Μπράντλεϊ, Άλτιντορ, Πούλισιτς, Αριόλα και Ομάρ Γκονζάλες) όμως θα υπάρχει μεγάλη πίεση για τις ΗΠΑ.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Στοίχημα στο CONCACAF Γκολντ Καπ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις |21+

Σχολιάστε

X