Ελλάδα - Σλοβενία: «Τελικός» για κορυφή στη Ριζούπολη!

Ελλάδα – Σλοβενία: «Τελικός» για κορυφή στη Ριζούπολη!

Εναρξη: 21.45, 18/11/2020
Γήπεδο: Ριζούπολη

Μόνο νίκη η Ελλάδα
Νίκη και μόνο νίκη θέλει η Εθνική απέναντι στην Σλοβενία, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του Nations League, για να εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο, αλλά και την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία της διοργάνωσης.

Η Εθνική μετά την σπουδαία εμφάνιση και νίκη απέναντι στη Μολδαβία με 2-0, επιθυμεί να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς και να πάρει ένα μεγάλο τρίποντο. Ηταν εξαιρετική για 45 λεπτά, δημιούργησε φάσεις και πήρε αυτό που ήθελε. Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ, τόνισε πως η πίεση που υπάρχει για τη νίκη μπορεί να κάνει μόνο καλό στην ομάδα για να φτάσει στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου. Παράλληλα, με τρίποντο η Εθνική θα αυξήσει τις πιθανότητες της για να παραμείνει στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας της ευρωπαϊκής ζώνης στο FIFA Ranking.
Αήττητη η Εθνική στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια και παράλληλα αήττητη σε επίσημα παιχνίδια από τον Οκτώβριο του ’19 και 9 σερί ματς. «Πάντα έχουμε πίεση. Είναι τελικός, όπως λένε όλοι και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Η Σλοβενία έχει την πολυτέλεια και της ισοπαλίας. Δεν θα εστιάσουμε στο παιχνίδι τους, αλλά στο δικό μας. Δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο που παίζουμε. Πάντα μπαίνουμε δυνατά, αυτό θα κάνουμε και πάλι», τόνισε ο Ολλανδός.

Οσον αφορά τα πλάνα για το αποψινό μας, ενδέχεται να δούμε ένα 4-2-3-1 με Βλαχοδήμο στο τέρμα και στην άμυνα τους: Μαυρία, Χατζηδιάκο, Τζαβέλλα και Τσιμίκα. Στο κέντρο τους Ζέκα και Κουρμπέλη, τον Φορτούνη, τον Μπακασέτα και τον Λημνιό τριάδα πίσω από τον φορ Γιακουμάκη.

Αρκεί ο βαθμός στη Σλοβενία
Σε ματς θρίλερ στη Λουμπλιάνα, η Σλοβενία επικράτησε 2-1 του Κοσόβου και βρέθηκε στην κορυφή του ομίλου. Ο Ίλισιτς επέστρεψε έπειτα από ένα χρόνο στην Εθνική και με εύστοχη εκτέλεση στο πέναλτι διατήρησε την ομάδα στην 1η θέση. Οι Κοσοβάροι ήταν μαχητικοί και διαμαρτύρονται έντονα για τη φάση που έκρινε το ματς. Η ομάδα του Κεκ χρειάζεται ένα βαθμό στη Ριζούπολη με την Εθνική Ελλάδας για να πάρει την πρωτιά. «Περιμένουμε την Ελλάδα καλύτερη σε σχέση με το παιχνίδι του περασμένου Σεπτεμβρίου. Είναι πιο δυνατή από τότε. Δεν ασχολούμαστε τόσο πολύ με το δικό της παιχνίδι, αλλά με το δικό μας, αφού έχουμε αρκετή ποιότητα για να επιχειρήσουμε να το επιβάλλουμε. Και σίγουρα, αυτό δεν σημαίνει πως θα παίξουμε για την ισοπαλία», τόνισε ο κόουτς Κεκ. Mέσα ο καλός φορ Σπόραρ, στην αποστολή και ο εξαιρετικός γκολκίπερ Όμπλακ, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις.

Ελλάδα vs Σλοβενίας, η παράδοση
Αήττητη η Ελλάδα στα έξι ματς που έχει δώσει κόντρα στην Σλοβενία. Μετρά τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A BetΈνας αγώνας –  πολλές επιλογές – ένα στοίχημα! |21+

Σχολιάστε

X