Ιταλία - Φινλανδία: Το νέο ξεκίνημα των Ατζούρι!

Ιταλία – Φινλανδία: Το νέο ξεκίνημα των Ατζούρι!

Η Ιταλία κάνει πρεμιέρα στον 10ο όμιλο κόντρα στη Φινλανδία και ο Μαντσίνι θέλει να αλλάξει την εικόνα των Ατζούρι για ένα… μέλλον γεμάτο υποσχέσεις!

Εντός έδρας πρεμιέρα για την Ιταλία
Σέντρα και στον 10ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2020, εκεί όπου χτυπά και η καρδιά της Εθνικής μας. Μπορεί το συγκρότημα του Αγγελου Αναστασιάδη να έχει εύκολη πρεμιέρα, αλλά για την Ιταλία υπάρχει… παγίδα, αφού θα υποδεχθεί τη Φινλανδία. Οι Ατζούρι είναι το μεγάλο φαβορί του ομίλου, ωστόσο καλούνται να το επιβεβαιώσουν και στον όμιλο. Έπειτα από τη δεύτερη θέση στον όμιλο με τις Πορτογαλία και Πολωνία στο Nations League και την παραμονή στην A’ League, ωστόσο, έφτασε σε μια πολύ κακή επίδοση με έξι σερί εντός έδρας ματς δίχως νίκη, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά από το… 1923-1925. Αλλωστε, ακόμα δεν έχει σβηστεί από τη μνήμη των οπαδών ο αποκλεισμός – σοκ από τη συνέχεια του Μουντιάλ. Παίκτες όπως οι Μπονούτσι, Κιελίνι, Βεράτι, Ζορζίνιο, Ιμόμπιλε και Ινσίνιε (α απουσιάσει) σηκώνουν στις πλάτες τους σε αυτό το νέο εγχείρημα για την εθνική Ιταλίας, τραβώντας παίκτες όπως οι Ιτσο, Ζανιόλο, Πελεγκρίνι, Μπεράρντι, Ρουγκάνι, Πολιτάνο και Γκαλιαρντίνι ώστε βήμα – βήμα και σε βάθος χρόνου επανέλθει στο επίπεδο που βρισκόταν πριν από μερικά χρόνια. Ο Μαντσίνι έχει επιλέξει 29 παίκτες για τα δυο τελευταία ματς της ομάδας, ώστε να βρει τις καλύτερες λύσεις, ενώ ενδιαφέρον προκαλεί η κλήση του βετεράνου, Φάμπιο Κουαλιαρέλα, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στη Serie A.

Ιταλία (4-3-3): Ντοναρούμα, Φλορέντσι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Μπιράγκι, Μπαρέλα, Ζορζίνιο, Βεράτι, Κιέζα, Κουαλιαρέλα, Μπερναρντέσκι

Με φόρα από το…. Nations League η Φινλανδία
Η Φινλανδία μπαίνει στον όμιλο με ανοιχτό το… παράθυρο των play off του Nations League σε περίπτωση που δεν πάρει την μία από τις δύο πρώτες θέσεις του 10ου ομίλου.

Από την στιγμή που κέρδισε την πρώτη θέση στον όμιλο του Nations League είναι ομάδα ικαν΄γ για τη διαφορά. Η ομάδα του Μάρκου Κάνερβα έχει συγκεκριμένο πλάνο στο γήπεδο, δεν αλλάζει το 4-4-2 που της της χάρισε και την πρώτη θέση στον όμιλο του Nations League.

Φυσικά το μεγάλο αστέρι της είναι ο Τεεμου Πούκι ο οποίος σκόραρε και στα τρία πρώτα παιχνίδια της Εθνικής του στον όμιλο (όλα τα ματς στο 1-0) αλλά φυσικά δεν είναι μόνος αυτός. Εκτός από τον γνωστό μας Ρούμπιν Λουντ ξεχωρίζει στην μεσαία γραμμή ο Γκλεν Καμαρά (είχε πετύχει το 2-0 στο ματς του Τάμπερε) αλλά και ο Τουομλεν που είναι παρτενέρ στην επίθεση του Πούκι.

Φινλανδία (4-4-2): Χράντεκι, Γκράνλουντ, Τόιβιο, Αράγιουρι, Πίρινεν, Χάμαλαϊνεν, Σούλερ, Σπαρβ, Σόιρι, Πούκι, Λάπαλαϊνεν

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X