Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών 2019: Ωρα για μπάλα!

Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών 2019: Ωρα για μπάλα!

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών φιλοξενείται στη Γαλλία, τα φαβορί πολλά, η ποιότητα μεγάλη και το μεγάλο ραντεβού αρχίζει!

Η Εθνική ομάδα της Αγγλίας δείχνει να έχει την ποιότητα για να κατακτήσει το τρόπαιο για πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι στην Γαλλία. Τα “θηλυκά λιοντάρια” της Αγγλίας είχαν τερματίσει στην 3η θέση στον Καναδά τέσσερα χρόνια πριν. Ήταν η κορυφαία τους θέση και από τότε συνέχισαν την ανοδική πορεία τους.

Η Αγγλία πήγε στα ημιτελικά στο Euro 2017 και τον Μάρτιο σημείωσε την παρθενική της νίκη στο Κύπελλο SheBelieves. Έφτασε στο νικήσει τη Βραζιλία αλλά και την Ιαπωνία.

Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, Φιλ Νέβιλ, έχει φέρει ένα διαφορετικό επίπεδο αντίληψης και επαγγελματισμού στην ομάδα με τον ρόλο του ως πρώτος προπονητής και έχει πλούσιο ταλέντο στην διάθεσή του. Η Αγγλία έχει στην ομάδα της δύο παίκτριες που ήταν στον τελικό του Champions League. Την Λούσι Μπρονζ της Λιόν και την Τόνι Ντιούγκαν της Μπαρτσελόνα.

Οι μεγάλες παρουσίες στο Μουντιάλ Γυναικών

Η πολύ ποιοτική επιθετικός, Νικίτα Παρί, θα είναι στην Εθνική Γαλλίας, με τις Γαλλίδες να διεκδικούν επίσης τον τίτλο. Και οι τρεις αυτές παίκτριες έχουν θητεία στην Μάντσεστερ Σίτι, που κέρδισε το φετινό Κύπελλο Αγγλίας και ενώ υπάρχει και η Στεφ Χάτον. Η άσος της Σίτι και αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας.

Η 31χρονη αμυντικός έχει πάνω από 100 διεθνείς συμμετοχές και πιστεύει πως φέτος μπορεί να είναι η χρονιά της Αγγλίας. “Έχω περάσει σε αρκετές ομάδες και έχω την εμπειρία από Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Όλες οι ομάδες έχουν διαφορετικές δυνάμεις και χαρίσματα.

Όσον αφορά στην δική μας ομάδα έχουμε τον κατάλληλο συνδυασμό με νιάτα και ταλέντο με εμπειρία. Έχουμε παίκτριες ικανές να ανταποκριθούν σε μεγάλη πίεση και σε πολύ απαιτητικά ματς. Σε ματς που πρέπει να πας και να κερδίσεις οπωσδήποτε.

Νιώθω πως έχουμε μία ομάδα που θέλει να φτάσει μέχρι το τέλος και να κερδίσει. Έχει τη νοοτροπία νικητή και θα κάνουμε κάτι ξεχωριστό στην Γαλλία» τονίζει η Χάτον.

Οι ΗΠΑ έχουν την δυνατότητα να υπερασπιστούν τον τίτλο

Οι Παγκόσμιες πρωταθλήτριες των ΗΠΑ θα υπερασπιστούν τον τίτλο τους. Είναι ακόμα επικεφαλής στα rankings της FIFA και θέλουν να στεφθούν πρωταθλήτριες για τέταρτη φορά. Η εμβληματική μέσος Τζούλι Ερτζ θα οδηγήσει ξανά την ομάδα που συνεχίζει να προπονεί η Αγγλία Τζιλ Έλις.

Οι Γαλλίδες είχαν ηττηθεί 1-0 από την Αγγλία στα προημιτελικά του Euro 2017 και είχαν το 4-1 στο Κύπελλο SheBelieves αλλά στα φιλικά ήταν εντυπωσιακές.

Η Γερμανία παρά την ήττα – έκπληξη από την Ισλανδία στα προκριματικά κέρδισαν δίχως να δεχθούν γκολ στις άλλες επτά αναμετρήσεις και πάντα είναι μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Η Ολλανδία είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2017. Πέρασε από τα πλέι οφ για να φτάσει τόσο μακριά και έχει την εμβληματική τεχνικό, Σαρίνα Βίεγκμαν και μία παίκτρια σταρ, τον Λίεκε Μάρτενς.

Η Ιαπωνία έχει φτάσει στους δύο τελευταίους τελικούς. Το 2011 είχε κερδίσει τις ΗΠΑ στα πέναλτι αλλά έχασε με 5-2 από τον ίδιο αντίπαλο τέσσερα χρόνια μετά. Οι νίκες με Κίνα και Αυστραλία βοήθησαν την Ιαπωνία για την διεκδίκηση του Κυπέλλου Ασίας. Αυτό θα είναι το πρώτο τουρνουά χωρίς τον προπονητή Νόριο Σασάκι που ήταν στον πάγκο της Ιαπωνίας από το 2011.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών 2019 με 100+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X