Πορτογαλία - Ολλανδία: Ο τελικός του Nations League!

Πορτογαλία – Ολλανδία: Ο τελικός του Nations League!

Εναρξη: 21:45, 09/06/2019
Γήπεδο: Dragao, Πόρτο

Πορτογαλία vs Ολλανδίας στον τελικό του Nations League στο Dragao και οι δυο ομάδες έχουν ραντεβού με την ιστορία. 

Στον τρίτο τελικό η Πορτογαλία
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπαιξε το πρώτο του ματς στο Νations League, πέτυχε το 53ο του χατ τρικ (7 με την Πορτογαλία) και οδήγησε την Πορτογαλία στον τελικό της διοργάνωσης. Το 3-1 επί της Ελβετίας διαμορφώθηκε στα δυο τελευταία λεπτά χάρη στα υπέροχα γκολ του σταρ της Γιουβέντους. Ο Κριστιάνο έφτασε τα 88 γκολ με την Εθνικής Πορτογαλίας. H Πορτογαλία υποδέχεται πλέον στο Ντραγκάο την Ολλανδία, στον 3ο μεγάλο τελικό στην ιστορία της (ήττα στο EURO 2004, νίκη στο EURO 2016). Εκτός πλάνων ο Πέπε.

Η Ολλανδία έχει ραντεβού με την ιστορία. Κόντρα στην Αγγλία, η ομάδα του Κούμαν ήταν κακή στο πρώτο μέρος, καλύτερη στο δεύτερο, όμως έπρεπε να ακυρωθεί ένα γκολ του Λίνγκαρντ για οφσάιντ με τη βοήθεια του VAR και να έρθουν δύο «δώρα» της αντιπάλου για να έρθει το τελικό 3-1 για τους Οράνιε. Οι Ολλανδοί είναι μεταμορφωμένοι με τον Κούμαν, πιο μαχητικοί, εκρηκτικοί, αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο κι έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα τρόπαιο γοήτρου και όχι μόνο!

Η παράδοση ανάμεσα σε Πορτογαλία – Ολλανδία

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουν συναντηθεί 5 φορές με τους Οράνιε. Η Πορτογαλία επικράτησε 2-1 της Ολλανδίας στον ημιτελικό του Euro 2004 και με το ίδιο σκορ στο πλαίσιο των ομίλων του Euro 2012, ενώ κέρδισε 1-0 στην φάση των «16» του Μουντιάλ του 2006. Ισόπαλο το μεταξύ τους φιλικό το καλοκαίρι του 2013 (1-1), νίκη για την Ολλανδία στην πιο πρόσφατη συνάντησή τους, στο φιλικό, στις 26/3/2018 (3-0).

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Nations League με 100+ ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X