Ολλανδία - Γερμανία: Οι Οράνιε του Κούμαν εντυπωσιάζουν!

Ολλανδία – Γερμανία: Οι Οράνιε του Κούμαν εντυπωσιάζουν!

Eναρξη: 21:45, 24/03/2019
Γήπεδο: Johan Cruijff Arena

H νέα Ολλανδία του Κούμαν αρέσει πολύ, εντυπωσιάζει και αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον, όταν την ίδια στιγμή η Γερμανία του Λεβ προκαλεί προβληματισμό.

Νέα ομάδα με Κούμαν η Ολλανδία
Η Ολλανδία με τον Κούμαν στο τιμόνι της εξακολουθεί να εντυπωσιάζει. Ξεκίνησε στα προκριματικά της στο Euro 2020 με το εντυπωσιακό 4-0 επί της Λευκορωσίας. Ο Ντεπάι ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ και η νίκη ήταν εύκολη για την ομάδα του. Δεν ήταν κάτι μη αναμενόμενο για τους Ολλανδούς που είχαν κερδίσει 3-0 στην έδρα τους, τους Γερμανούς και είχαν αποσπάσει το 2-2 κάνοντας come back από το 2-0 εκτός.

Ο Κούμαν βλέποντας πως οι Ολλανδοί έχουν μπροστά τους το ντέρμπι με τους Γερμανούς και μετά τον Ιούνιο τον ημιτελικό του Nations League με την Αγγλία έχει υψηλές απαιτήσεις. Για τους Οράνιε ο Ντεπάι παρά την κριτική που έχει δεχθεί για τις εμφανίσεις του στην Λιόν παραμένει ένας παίκτης – κλειδί. Ένας χαρισματικός παίκτης που με την Λευκορωσία είχε δύο γκολ και μία ασίστ. Οσο για τις επιδόσεις των Ολλανδών με τη Γερμανία: 10 νίκες, 15 ισοπαλίες και 15 ήττες.

Ολλανδία (4-3-3): Σίλεσεν – Μπιλντ, Φαν Ντάικ, Ντε Λιχτ, Ντάμφρις – Βαϊνάλντουμ, Ντε Γιονγκ, Ντε Ρουν – Μπαντελ, Ντεπάι και Πρόμες

Η… νέα Γερμανία του Λεβ
Mετά τον ηχηρό αποκλεισμό τους από το Μουντιάλ  οι Γερμανοί είναι σε ένα στάδιο μετάβασης, αλλαγών αλλά και αρνητικών αποτελεσμάτων. Ο Λεβ δεν θα καλέσει ξανά τους Χούμελς, Τζερόμ Μπόατενγκ και Τόμας Μίλερ. Χωρίς αυτούς η Γερμανία έμεινε στο 1-1 με την Σερβία. Στην Γερμανία εξακολουθεί να λείπει η σταθερότητα και ειδικά στην άμυνα αλλά και ένας ικανός φορ. Ο σχηματισμός του 4-3-3 με την Σερβία είχε προβλήματα και ο Λεβ προσπαθεί ώστε να εμφυσήσει μία άλλη νοοτροπία και ένα νέο στιλ παιχνιδιού. Για τους φιλοξενούμενους ο Μάρκο Ρόις, αν και δεν χρίστηκε βασικός με την Σερβία, όμως με την είσοδό του οι Γερμανοί έγιναν πιο επικίνδυνοι ενώ το 1-1 του Γκορέτσκα έγινε από δική του ασίστ.

Γερμανία (3-4-3): Νόιερ – Ρούντιγκερ, Σούλε, Γκίντερ – Σουλτζ, Κρος, Κίμιχ, Κέχρερ – Σανέ, Ρόις και Βέρνερ

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X