Αλβανία - Ισλανδία: Με το βλέμμα στο Euro οι φιλοξενούμενοι

Αλβανία – Ισλανδία: Με το βλέμμα στο Euro οι φιλοξενούμενοι

Η πρωτιά για την Ισλανδία περνά από την Αλβανία και ενδεχόμενη νίκη θα της δώσει σημαντική ώθηση στον δρόμο για το Euro 2020.

Τραγική εμφάνιση της Αλβανίας
Πολύ κακή η εικόνα της Αλβανίας στο Σταντ Ντε Φρανς, διασύρθηκε με 4-1 από την Γαλλία των αρκετών απουσιών. Οι Αλβανοί υπέπεσαν σε πολλά λάθη, δεν μπόρεσαν απο την αρχή να παγώσουν τον ρυθμό των αντιπάλων και το… πλήρωσαν. Μια καλή φάση έκανε, αυτή στο τέλος και στη μοναδική τελική της στο ματς απλά μείωσε σε 4-1. Η Αλβανία έχει δείξει πως δεν έχει την απαιτούμενη ποιότητα για την υπέρβαση σε αυτό τον όμιλο και απόψε παίζει τα πάντα για να μείνει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης. «Θα δώσουμε το 200% των δυνάμεών μας», δήλωσε ο Ρέγια, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα απουσιών.

Αλβανία – Ισλανδία, η παράδοση

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 6 φορές, οι πέντε σε επίσημα ματς. Η Αλβανία έχει κερδίσει δυο φορές, η Ισλανδία τέσσερις. Σε τρία ματς στην Αλβανία, οι γηπεδούχοι έχουν δυο νίκες και μια ήττα.

Ισλανδία για πρωτιά
Η Ισλανδία δεν βρήκε την παραμικρή αντίσταση απέναντι στη Μολδαβία, την οποία κέρδισε με 3-0 και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή του Ομίλου, μαζί με Γαλλία και Τουρκία. «Η Αλβανία έχει κάθε λόγο να θέλει τη νίκη, το ίδιο όμως κι εμείς» τόνισε ο κόουτς Χάμρεν που ξέρει πως για να γίνει η ομάδα του φαβορί για την πρόκριση, καλείται να περάσει το εμπόδιο της Αλβανίας. Δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα απουσιών για τους Ισλανδούς που θα παραταχθούν όπως με τη Μολδαβία.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X