Αρμενία - Ιταλία: Να συνεχίσουν το απόλυτο οι Ατζούρι!

Αρμενία – Ιταλία: Να συνεχίσουν το απόλυτο οι Ατζούρι!

Εναρξη: 19:00 05/09/19
Γήπεδο: Vazgen Sargsyan anvan Hanrapetakan Marzadasht, Ερεβάν

Η Ιταλία είναι εντυπωσιακή στα προκριματικά του Euro 2020, έχει το απόλυτο νικών και θέλει να συνεχίσει ανάλογα και στο Ερεβάν!

Με φόρα η Αρμενία
H Aρμενία έκανε ένα από τα καλύτερα της ματς των τελευταίων ετών
, επικράτησε 3-2 της Ελλάδας στο Ολυμπιακό Στάδιο και μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης. Επειτα της δυο ήττες στην πρεμιέρα, οι Αρμένιοι μετρούν δυο νίκες με Λιχτενστάιν και Ελλάδα, γεγονός που έχει προκαλέσει ενθουσιασμό. Με τον Γκουλμπουνταγκιάντ στον πάγκο η ομάδα είναι πιο επιθετική, ενώ δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες. Ο Καραπετιάν είναι σε καλή κατάσταση, ενώ ο Μχιταριάν καλείται να αναλάβει δράση, έχοντας σκοράρει μόλις δυο φορές στα δέκα τελευταία ματς. Η Αρμενία πάντως, μετρά εννέα ήττες στα 13 τελευταία ευρωπαϊκά της παιχνίδια.

Το απόλυτο νικών η Ιταλία!
Οι Βόσνιοι ήταν βελτιωμένοι σε σχέση με την ήττα στη Φινλανδία, λόγω της επιστροφής του Πιάνιτς, ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν και πάλι το ίδιο: Νίκη της Ιταλίας. Ετσι, η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι έκανε το 4×4 στον όμιλο στον οποίο συμμετέχει και η Ελλάδα! Με ανατροπή η νίκη των Ατζούρι και χρυσό σκόρερ τον Βεράτι. Πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια των προκριματικών η Ιταλία η οποία βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου. Μια ισοπαλία και μια νίκη μετρούν οι Ατζούρι κόντρα στην Αρμενία, ενώ στην τελευταία τους επίσκεψη στο Ερεβάν είχαν επικρατήσει 3-1. Παράλληλα, η Ιταλία έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια. Εκτός πλάνων ο Κιελίνι, με τους Μπονούτσι, Ρομανιόλι να είναι το αμυντικό δίδυμο!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X