Β. Ιρλανδία - Γερμανία: Ψάχνει απαντήσεις στο Μπέλφαστ!

Β. Ιρλανδία – Γερμανία: Ψάχνει απαντήσεις στο Μπέλφαστ!

Εναρξη: 21:45, 09/09/2019
Γήπεδο: Windsor Park, Μπέλφαστ

Η Γερμανία γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Ολλανδία και αναζητά απάντηση… πρόκρισης στο Μπέλφαντ κόντρα στην αήττητη Β. Ιρλανδία. 

Εντυπωσιάζει η Β. Ιρλανδία!
Υπέροχο το ξεκίνημα της Βορείου Ιρλανδίας στα προκριματικά του Εuro 2020, αφού έπειτα από τέσσερις στροφές διατηρεί το απόλυτο νικών! Οι Βορειοιρλανδοί μπήκαν δυνατά μετρώντας δυο νίκες με Λευκορωσία και ισάριθμες με Εσθονία, έχοντας παράλληλα την καλύτερη άμυνα. Μοναδικός στόχος για την ομάδα του Ο’Νιλ είναι η επιστροφή στις μεγάλες διοργανώσεις, έπειτα την εξαιρετική πορεία στα γήπεδα της Γαλλίας. Ωστόσο, τα πράγματα τώρα γίνονται αρκετά σοβαρά, αφού η επόμενη τετράδα αγώνων περιλαμβάνει μόνο μάχες με Ολλανδία και Γερμανία. Ωστόσο, στις 10 τελευταίες συναντήσεις με τους Γερμανούς μετρά επτά ήττες, τρεις ισοπαλίες, ενώ η τελευταία της νίκη… χάνεται το 1983!

Η πρώτη ήττα για Γερμανία!
Δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στις ορέξεις των Ολλανδών και η Γερμανία γνώρισε εντός έδρας ήττα με 4-2. Τι και αν προηγήθηκε με πέναλτι του Γκνάμπρι, υπέπεσε σε πολλά λάθη και οι επεμβάσεις του Νόιερ δεν ήταν αρκετές να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ. Γκίντερ, Τα και Σούλε δεν είναι η πιο έμπειρη αμυντική γραμμή που είχε η Γερμανία τα τελευταία χρόνια και ο Γιόακιμ Λεβ αναζητά λύσεις. Σύμμαχος η παράδοση για τους Γερμανούς με επτά νίκες στα δέκα τελευταία ραντεβού, ωστόσο ενδεχόμενη απώλεια βαθμών μπορεί να τους βάλει σε μπελάδες. Θυμίζουμε, πως εκτός πλάνων είναι οι Σανέ, Γκουντογκάν.

Τα πέντε τελευταία, Β. Ιρλανδία – Γερμανία

05/10/17 Β. Ιρλανδία – Γερμανία 1-3
11/10/16 Γερμανία – Β. Ιρλανδία 2-0
21/06/16 Β. Ιρλανδία – Γερμανία 0-1
04/06/05 Β. Ιρλανδία – Γερμανία 1-4
08/09/99 Γερμανία – Β. Ιρλανδία 4-0

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X