Σκωτία - Ρωσία: Με σύμμαχο το σερί εντός...

Σκωτία – Ρωσία: Με σύμμαχο το σερί εντός…

Εναρξη: 21:45, 06/09/2019
Γήπεδο: Hampden Park (Glasgow)

Σκωτία – Ρωσία στη μάχη για τη 2η θέση! Το σερί εντός έδρας που «τρέχουν» οι Σκωτσέζοι, αλλά και η σταθερότητα των Ρώσων με τον Τσερτσέσοβ. 

Το τελευταίο της χαρτί η Σκωτία
«Θα κάνουμε τον κόσμο να επιστρέψει στο γήπεδο για την Εθνική ομάδα» είπε ο Στιβ Κλαρκ, με τους Σκωτσέζους να είναι έτοιμοι για τον… τελικό με τη Ρωσία! Η ήττα από το Καζακστάν στην πρεμιέρα την κράτησε πίσω, ωστόσο οι Σκωτσέζοι ξέρουν πως με νίκη κόντρα στους Ρώσους ξαναμπαίνουν στο κόλπο της 2ης θέσης, μιας και η πρωτιά ουσιαστικά έχει καπαρωθεί από το Βέλγιο. Θυμίζουμε, πως η Σκωτία μετρά δυο ήττες στον όμιλο, μιας και στην προηγούμενη στροφή ήρθε το 0-3 στις Βρυξέλλες.

Σταθερή πορεία με Τσερτσέσοβ η Ρωσία!
Ο Τσερτσέσοβ έχει φέρει σταθερότητα κάτι που αποτυπώθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο στο Μουντιάλ. Πολύ καλό το ξεκίνημα στα προκριματικά του Euro 2020, αφού μετά την ήττα της πρεμιέρας από το Βέλγιο ακολούθησαν τρεις διαδοχικές νίκες. Οι Ρώσοι διέλυσαν με 4-0 το Καζακστάν, ισοπέδωσαν με 9-0 το Σαν Μαρίνο και επικράτησαν δύσκολα 1-0 της Κύπρου!

Σκωτία – Ρωσία, τα στατιστικά του ματς

Σκωτία και Ρωσία έχουν συναντηθεί δυο φορές για τα προκριματικά του Euro, χωρίς να υπάρξει νικητής.

Μετά την ήττα από την Αγγλία τον Νοέμβριο του 1999, η Σκωτία μετρά μόλις τρεις εντός έδρας ήττες σε 21 ματς (15 νίκες) για τα προκριματικά Euro!

Ο Στιβ Κλαρκ θέλει να γίνει ο πρώτος κόουτς της Σκωτίας που κερδίζει δυο σερί εντός έδρας παιχνίδια μετά τον Κρεγκ Λεβέιν τον Σεπτέμβρη του 2010.

Η Σκωτία έχει κερδίσει τα πέντε τελευταία επίσημα παιχνίδια εντός έδρας, ωστόσο το μεγαλύτερο σερί της ήταν 10 σερί νίκες από τον Αύγουστο του 1995 μέχρι των Οκτώβρη του 1998!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X