Ισπανία - Νορβηγία: Διαρκώς νέα πρόσωπα από τον Λούις Ενρίκε

Ισπανία – Νορβηγία: Διαρκώς νέα πρόσωπα από τον Λούις Ενρίκε

Εναρξη: 21:45, 23/03/2019
Γήπεδο: Mestalla (49.500), Βαλένθια

Για τον 6ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2020 το μεγάλο φαβορί ακούει στο όνομα Ισπανία και στην πρώτη αγωνιστική φιλοξενεί μια αρκετά υπολογίσιμη αντίπαλο, τη Νορβηγία.

Σε ένα γκρουπ μαζί με Σουηδία και Ρουμανία, οι Νορβηγοί μπορούν να αποδείξουν πράγματα για να διεκδικήσουν το δεύτερο εισιτήριο για την τελική φάση. Για το πρώτο εισιτήριο φαβορί είναι η Ισπανία, παρόλο που ο Λούις Ενρίκε περνά σε συνεχείς αλλαγές στις αποστολές του, δίνοντας την ευκαιρία σε πολλά παιδιά.

Εξι φορές έχουν τεθεί αντιμέτωπες Ισπανία και Νορβηγία σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια. Τέσσερις νίκες μετράνε οι Ισπανοί, μία (το 2000) οι Νορβηγοί.

Δοκιμές για την Ισπανία
Ανάμεικτα τα συναισθήματα από το Nations League, κρατάει το εξαιρετικό διπλό στο «Γουέμπλεϊ» και την εξάρα στην Κροατία, ωστόσο μετά ηττήθηκε με ίδιο σκορ (3-2) από Αγγλους και Κροάτες. Ετσι, λοιπόν, δεν εξασφάλισε την πρωτιά και έμεινε πίσω από τα «λιοντάρια».

Αδιαμφισβήτητα το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά του ομίλου είναι η Ισπανία, έτσι ο Λουίς Ενρίκε έχει το δικαίωμα να δοκιμάζει πρόσωπα και καταστάσεις. Δεν είναι τυχαίο πως σε 4 αποστολές έχει καλέσει 41 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές, αφού υπάρχει και αρκετό ταλέντο.

Τέθηκε νοκ άουτ ο χαφ της Νάπολι, Φάμπιαν Ρουίθ, με τον φορμαρισμένο Σαούλ της Ατλέτικο να παίρνει τη θέση του. Λάμπουν δια της απουσίας τους παίκτες όπως ο Ισκο, ο Κόκε, ο Ντιέγκο Κόστα και ο Αλκάθερ.

«Δεμένη» ομάδα η Νορβηγία
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Λαρς Λάγκερμπακ, έχει περάσει τη φιλοσοφία του, δημιουργώντας ένα «σφιχτό» και «δυσκολοκατάβλητο» σύνολο. Με πολύ καλές εμφανίσεις και άριστο αμυντικά, κατέκτησε την άνοδο στη Β’ Κατηγορία του Nations League.

Η Νορβηγία είναι ομάδα που δύσκολα θα βρεις το δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ και οι τελικές προσπάθειές της είναι λίγες και μετρημένες. Κόντρα στους Ισπανούς ο Σουηδός προπονητής θα προτιμήσει πιο συντηρητική τακτική, καθώς όπως παραδέχθηκε «η Ισπανία είναι από τις πιο δύσκολες ομάδες για να πάρεις κάτι. Τίποτα, όμως, δεν είναι αδύνατο».

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X