Ουαλία - Δανία: Με φόντο την πρωτιά στον όμιλο!

Ουαλία – Δανία: Με φόντο την πρωτιά στον όμιλο!

Εναρξη: 21:45, 16/11/2018
Γήπεδο: Cardiff City Stadium, Κάρντιφ

Ουαλία vs Δανίας με… τρόπαιο την πρωτιά στο Νations League. Μεγάλο ραντεβού στο Κάρντιφ και ο χαμένος… χάνεται!

Σαν… τελικός
Ο Κρίστιαν Έρικσεν σχετικά με το ταξίδι στο Κάρντιφ τονίζει πως η αναμέτρηση με την Ουαλία θα είναι σαν τελικός. Οι δύο τοπ ομάδες του γκρουπ Β4 αναμετρώνται σε μία… μονομαχία που μπορεί να… υποβιβάσει το Εϊρε. Οι Ουαλοί ηγούνται της βαθμολογίας έχοντας δύο πόντους παραπάνω από τους Δανούς. Μία ενδεχόμενη νίκη τους θα τους δώσει την πρωτιά. Οτιδήποτε άλλο μπορεί να στείλει στην 3η κατηγορία το Εϊρε.

Είναι μία πολύ δυνατή και μεγάλη αναμέτρηση με τρεις… ενδιαφερόμενες ομάδες. Οι Ουαλοί είχαν κερδίσει 1-0 στο Δουβλίνο τον περασμένο μήνα αμέσως μετά την βαριά ήττα τους από τους Ισπανούς σε φιλικό. Οι Ουαλοί έχουν κερδίσει εντός και εκτός έδρας τους Ιρλανδούς αλλά έχασαν 2-0 απο την Δανία εκτός.

Έχοντας καταφέρει να είναι πρώτοι στη βαθμολογία του ομίλου θα πρέπει να τελειώσουν την… δουλειά την Παρασκευή. Έχοντας μείνει εκτός από το Μουντιάλ μπορούν να διασφαλίσουν μία θέση για τα πλέι οφ του Euro σε δύο χρόνια εάν μείνουν στην κορυφή.

Οι Δανοί εντυπωσίσαν στη Ρωσία και το Μουντιάλ, φτάνοντας στην φάση των “16” και έχοντας και καλή αμυντική παρουσία. Έχουν βελτιωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια φτιάχνοντας ένα σύνολο γύρω από τον Έρικσεν

Αποδίδουν πιο καλά επιθετικά και δεν εξαρτώνται αποκλειστικά και μόνο από τον άσο της Τότεναμ. Έχουν μία καλή και σταθερή δομή ομάδας και δούλεψαν πολύ καλά ως σύνολο στον… δρόμο τους για την Ρωσία. Για τους Δανούς είναι επίσης ένα μεγάλο ματς ενώ έχουν το αβαντάζ του εντός έδρας 2-0 επί των Ουαλών και με δύο ματς να απομένουν.

Οι Ουαλοί ολοκληρώνουν τα παιχνίδια τους κόντρα στην Δανία αλλά οι Δανοί έχουν να παίξουν και εντός έδρας με το Εϊρε το βράδυ της Δευτέρας. Αυτό σημαίνει πως οι φιλοξενούμενοι θέλουν πολύ τη νίκη. Ίσως βέβαια να ήταν πιο έξυπνο να επιδιώξουν την ισοπαλία για να κερδίσουν μετά τους ήδη υποβιβασμένους Ιρλανδούς. Είχαν ισοπαλίες σε τρία από τα τέσσερα ματς στο Μουντιάλ και δεν έχουν δεχθεί γκολ στα τελευταία τους τρία ματς. Οι Ουαλοί στα τελευταία τους 10 διεθνή ματς έχουν νικήσει μόνο τους Ιρλανδούς και την Κίνα.

Οι Ουαλοί είχαν πέντε ισοπαλίες σε δέκα ματς προκριματικών για το Μουντιάλ. Οι Δανοί από την άλλη είναι αήττητοι στα τελευταία έξι ανταγωνιστικά εκτός έδρας παιχνίδια τους. Ένα 0-0 θα μπορούσε να ήταν ένα πιθανό αποτέλεσμα στο ματς της Ουαλίας.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Nations League με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X