Ουαλία - Σλοβακία: Η μάχη της δεύτερης θέσης

Ουαλία – Σλοβακία: Η μάχη της δεύτερης θέσης

Εναρξη: 16:00, 24/3/2019
Γήπεδο: Κάρντιφ (33.280)

Το φαβορί για τον 5ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2020 είναι η Κροατία, ωστόσο σήμερα αγωνίζεται η Ουαλία με τη Σλοβακία, ομάδες που διεκδικούν ουσιαστικά το δεύτερο εισιτήριο που θα οδηγήσει στην τελική φάση.

Οι δύο πρώτες αναμετρήσεις των ομάδων έγιναν στα προκριματικά της ίδιας διοργάνωσης για το Euro 2008, οδηγώντας σε εμφατικά διπλά (5-1 η Σλοβακία και 5-2 η Ουαλία), με την τελευταία να χρονολογείται στους ομίλους του Euro 2016 (2-1 η Ουαλία).

Ξεκίνημα με το “δεξί” για τους φιλοξενούμενους (2-0 την Ουγγαρία), ρεπό είχε η γηπεδούχος, η οποία θα στερηθεί τις υπηρεσίες του πολύτιμου Ράμσει.

Με ανανεωμένα πρόσωπα και Γκιγκς η Ουαλία
Με τον Ράιαν Γκιγκς στον πάγκο η Ουαλία θέλει να διατηρηθεί στο υψηλό επίπεδο, καθώς μιλάμε για την ημιφιναλίστ του περασμένου Euro. Πρόκειται για αλλαγμένη ομάδα, αφού πλέον οι 21 από τους 31 της αποστολής έχουν μονοψήφιο αριθμό διεθνών συμμετοχών.

Τα μεγάλα ονόματα είναι ο Μπέιλ και ο Ράμσει, με τον τελευταίο να μην προλαβαίνει τη σημερινή πρεμιέρα με τη Σλοβακία.

Στο τελευταίο φιλικό προβλημάτισε ιδιαίτερα και νίκησε δύσκολα το Τρινιντάντ με 1-0 στις καθυστερήσεις. “Είμαστε έτοιμοι. Ξεκινάμε την προσπάθειά μας με στόχο να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, να κερδίσουμε το γκρουπ. Δεν βλέπω κάποιον λόγο γιατί να μην μπορούμε να τον πετύχουμε”, το άκρως ενδεικτικό και φιλόδοξο σχόλιο του Γκιγκς.

Ομάδα που νικάει δεν αλλάζει για την Σλοβακία
Πέτυχε αυτό που ήθελε στην πρώτη αγωνιστική επικρατώντας στην έδρα της την Ουγγαρία με σκορ 2-0. Με Αζερμπαϊτζάν και Κροατία κατά πάσα πιθανότητα ξέρει τι θα συμβεί, οπότε όλο το βάρος θέλει να το δώσει με την αποψινή αντίπαλο.

«Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση, παρότι δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί. Παίξαμε χωρίς κλασικό φουνταριστό, αλλά ακόμη και έτσι κάναμε καλή δουλειά στη δημιουργία και στην επιθετικότητα», τόνισε ο προφανώς ικανοποιημένος κόουτς Χάπαλ μετά το νικηφόρο ξεκίνημα.

Δίχως κανένα παράπονο από τους παίκτες του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι πολύ πιθανό να παρατάξει την ίδια ακριβώς ενδεκάδα.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στα Προκριματικά Euro 2020 με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X