Ολλανδία - Αγγλία: Όλα για τον τελικό του Nations League!

Ολλανδία – Αγγλία: Όλα για τον τελικό του Nations League!

Εναρξη: 21.45, 06/06/2019
Γήπεδο: Dom Afonso Henriques, Γκιμαράες

Ολλανδία – Αγγλία στο Γκιμαράες με φόντο τον τελικό του Nations League. Στην αποστολή ο MVP του τελικού του Champions League, Φαν Ντάικ, αλλά και ο ηγέτης των Αγγλων, Κέιν. 

Και για το γόητρο η Ολλανδία
Η Ολλανδία μπήκε πολύ δυνατά στη φάση των προκριματικών διαλύοντας τη Λευκορωσία με 4-0, ωστόσο στη δεύτερη στροφή γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 3-2. Οι «Οράνιε» έχουν αλλάξει σελίδα, δείχνουν μεταμορφωμένοι έπειτα την απουσία τους από τα μεγάλα ραντεβού και στόχος τους να επιστρέψουν σε αυτά. Σε πρώτη φάση πήραν την πρωτιά στο γκρουπ του Nations League, αφήνοντας πίσω τους Γερμανία και Γαλλία. Μάλιστα, θέλουν να πάρουν το τρόπαιο τόσο για οικονομικούς λόγους όσο και για το γόητρο! Ο κορυφαίος αμυντικός του κόσμου, ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ είναι στα πλάνα του Κούμαν, ενώ σε αυτή βρίσκεται… σχεδόν όλος ο Άγιαξ, ο οποίος έκανε εντυπωσιακή πορεία σε αυτή τη χρονιά. Σε εξαιρετική κατάσταση επιθετικά, έχει βρει δίχτυα 14 φορές στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια.

Με τον Χάρι Κέιν η Αγγλία στο Nations League

Σε εξαιρετικό μομέντουμ η Αγγλία! Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ τερμάτισε στην κορυφή του ομίλου της στο Nations League, χάρη στις δυο νίκες με Ισπανία εκτός (3-2) και Κροατία εντός (2-1). Ωστόσο, και στα προκριματικά η εικόνα της είναι εξαιρετική. Διέλυσε με 5-0 την Τσεχία στο Λονδίνο, ενώ την ίδια… μοίρα είχε και το Μαυροβούνιο (1-5). Πέντε διαδοχικές νίκες για τα «τρία λιοντάρια», επτά ματς αήττητα και στην Ιβηρική θα έχουν μαζί τους τον Χάρι Κέιν. Ο ηγέτης της εθνικής Αγγλίας αλλά και της Τότεναμ, ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αγωνίστηκε στον τελικό με τους Reds και είναι πανέτοιμος!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Nations League με 100+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X