Οι 5+1 κορυφαίες μεταγραφές Ελληνικού Πρωταθλήματος! (Poll)

Οι 5+1 κορυφαίες μεταγραφές Ελληνικού Πρωταθλήματος! (Poll)

Το Big-4 προκάλεσε… ταραχές στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, αφού αποκτήθηκαν εξαιρετικοί παίκτες ικανοί να αλλάξουν τη μοίρα των ομάδων. Γουίλιαν, Κάρμο, Γιάρεμτσουκ, Τετέ, Πελίστρι, Ουναΐ, Πιερό, Λαμέλα, Τσαλόβ, Καμαρά, Μπακαγιόκο ανεβάζουν επίπεδο Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και βάζουν… φωτιά στο φετινό ελληνικό πρωτάθλημα. Το bwin News παραθέτει τις 5+1 σούπερ μεταγραφές του καλοκαιριού.

bwin – Παρολί στο Build A Bet*!

Ερικ Λαμέλα | ΑΕΚ

Η έλευση του Λαμέλα στην ΑΕΚ σκόρπισε θύελλα ενθουσιασμού και δικαιολογημένα. Ο Αργεντινός με σπουδαίες παραστάσεις στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του πλανήτη φόρεσε τα κιτρινόμαυρα λαμβάνοντας το απίστευτο ποσό των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ για τρία χρόνια. Έτσι, έγινε όχι μόνο ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της, αλλά και το υψηλότερο συμβόλαιο στην ιστορία της ΑΕΚ.Η ποιότητά του κάνει το παιχνίδι του εξαιρετικό, οι κάθετές του μπαλιές μπορούν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα και το πώς βλέπει το χώρο ανάμεσα στις γραμμές απέναντι σε μια ομάδα κάνει  ακόμη πιο εντυπωσιακή τη τελική του πάσα. Ο Λαμέλα προσδίδει στην Ένωση ποιότητα, σιγουριά, την ανεβάζει επίπεδο και ο ίδιος δηλώνει έτοιμος να δικαιώσει τις προσδοκίες. Με παρουσία σε Ρίβερ Πλέιτ, Ρόμα, Τότεναμ, Σεβίλλη και 25 συμμετοχές στην Εθνική Αργεντινής, σίγουρα η παρουσία του μπορεί να εκτοξεύσει την Ένωση. 

bwin – Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα & σούπερ αποδόσεις στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Αζεντίν Ουναΐ | Παναθηναϊκός

Ο εκλεκτός για τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού ακούει στο όνομα Αζεντίν Ουναΐ! Οι «Πράσινοι» κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη συμφωνία με τη Μαρσέιγ, η οποία αφορά δανεισμό με οψιόν αγοράς στα 11 εκατομμύρια ευρώ και ο 24χρονος Μαροκινός χαφ είναι έτοιμος να λάμψει εντός γηπέδων. Ουσιαστικά πρόκειται για μια περίπτωση εντυπωσιακής εξέλιξης. Μέσα σε ένα χρόνο άλλωστε ο Ουναΐ κατάφερε να κάνει άλματα από την τρίτη κατηγορία της Γαλλίας μέχρι τη Ligue 1. Από την δεύτερη ομάδα του Στρασβούργου στην Avranches κι από εκεί στην Ανζέ. Ο Ουναΐ μαζί με τον αδερφό του Νόρντιν Άμραμπατ, Σοφιάν, αποτέλεσαν το δίδυμο στη μεσαία γραμμή του Μαρόκου κατά την ιστορική του πορεία προς τα ημιτελικά της διοργάνωσης του 2022. Το ποσοστό επιτυχίας 90,6% σε όλες τις μεταβιβάσεις του για την προηγούμενη σεζόν λέει πολλά για την ακρίβειά του. Την περσινή περίοδο ολοκλήρωσε τη σεζόν με συνολικά 35 εμφανίσεις σε Γαλλία και Ευρώπη και απολογισμό δυο γκολ και μια ασίστ.

bwin – Πρώιμη Πληρωμή* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα! Στο 2+ πας ταμείο

Φακούντο Πελίστρι | Παναθηναϊκός

Άλλη μία μεταγραφική «βόμβα» του Παναθηναϊκού είναι ο Φακούντο Πελίστρι. Ο 22χρονος Ουρουγουανός διεθνής μεσοεπιθετικός ήρθε με μεταγραφή από τη Γιουνάιτεντ, με τους «Πράσινους» να δαπανούν μαζί με τα μπόνους περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ. Βασικό μέλος της εθνικής του ομάδας, στην οποία στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Αλόνσο όπως και στο πρόσφατο Copa America υπό τον Μαρσέλο Μπιέλσα. Ο Πελίστρι στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν πήρε χρόνο στους «κόκκινους διάβολους», ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε δανεικός στη Γρανάδα. Ήρθε ορεξάτος στην Ελλάδα και ήταν αυτός που άνοιξε το δρόμο της πρόκρισης για τον Παναθηναϊκό στους ομίλους του Conference League. Εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, αντίληψη, ταχύτητα και σπουδαίες παραστάσεις. Ιδανικό πακέτο για να προσφέρει ώθηση στους «Πράσινους».

bwin – Στοίχημα με Combi+, Παρολί στο Build A Bet* & Live Streaming!

Νταβίντ Κάρμο | Oλυμπιακός

Ήρθε με τη μορφή δανεισμού από την Πόρτο, θωράκισε την αμυντική γραμμή και βοήθησε τα μέγιστα ώστε να γίνει αληθινό το μεγάλο ευρωπαϊκό όνειρο των Πειραιωτών, ένα ευρωπαϊκό κύπελλο. Ο Κάρμο έκανε τη διαφορά στην άμυνα, ωστόσο το καλοκαίρι επέστρεψε για… λίγο στους «Δράκους». Η Νότιγχαμ τον έκανε δικό της, ο Ολυμπιακός τον πήρε με δανεισμό και ο Αγκολέζος επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια. Ένα από τα χαρακτηριστικά που αποτελούν… εξώφυλλο του Κάρμο είναι οι μονομαχίες στον αέρα. Το ύψος του (1,96 μ.) τον βοηθάει, όμως δεν είναι μόνο αυτό. Πρόκειται για έναν δυνατό στόπερ που έχει την τεχνική και τον τρόπο να κερδίζει με κάθε τρόπο τον αντίπαλο του, ακόμα και αν σωματικά είναι πιο δυνατός ή ογκώδης.  Ο Νταβίντ Κάρμο, λοιπόν, ήταν ο στόπερ που τήρησε άρτια το στυλ παιχνιδιού του έμπειρου τεχνικού. Ένας αμυντικός που ξέρει να χειρίζεται την μπάλα, «έχει» την μακρινή μπαλιά προς την αντίπαλη άμυνα, δεν «χάνεται» όταν δεν έχει που να τη δώσει και το βασικότερο, αποπνέει έναν αέρα… εμπιστοσύνης για κάθε του κίνηση.

bwin – Build A Bet* στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Γουίλιαν | Ολυμπιακός

Ένα super deal, μια μεγάλη μεταγραφή! Ο Γουίλιαν απέρριψε προτάσεις από την Premier League, δεν έμεινε στην Αγγλία και λίγο πριν το τέλος του καλοκαιρινού παζαριού αποφάσισε να φορέσει τα ερυθρόλευκα. «Ο Γουίλιαν υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο αξίας σχεδόν 100.000 λιρών την εβδομάδα», τόνισε το Αthletic. Αρκεί να αναλογιστούμε ότι για κάθε μήνα παρουσίας του στον Ολυμπιακό ο Βραζιλιάνος, εφόσον ισχύει το εν λόγω ρεπορτάζ, θα βάζει στον τραπεζικό του λογαριασμό 400.000 λίρες, δηλαδή 475.000 ευρώ! Ο 36χρονος που τα περισσότερά του παιχνίδια τα έχει παίξει στην Τσέλσι είχε δύο ιδιαίτερα γεμάτες σεζόν στην Αγγλία τα τελευταία χρόνια. Με την Αρσεναλ το 2022 – 2023 είχε 5 γκολ (και ενώ είχε και ασίστ) σε 30 αγώνες ενώ έναν χρόνο μετά με τη φανέλα της Φούλαμ κατέγραψε 37 αγώνες με 5 γκολ (και έχοντας και εκεί ασίστ). H εμπειρία του από τις σπουδαίες παραστάσεις στο Νησί, η ποιότητά του, η τρομερή τεχνική κατάρτιση, το εξαιρετικό σουτ και τα τελειώματά του θα δώσουν στον Ολυμπιακό την ώθηση για την κατάκτηση των στόχων του.

Τιεμουά Μπακαγιόκο | ΠΑΟΚ

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να επιθυμούσε την απόκτηση του Μεϊτέ, ωστόσο όταν βρέθηκε η ευκαιρία για κάνει δικό του τον Μπακαγιόκο δεν την έχασε. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κινήθηκε άμεσα και ενισχύθηκε με έναν παίκτη με πολλές εμπειρίες και ικανό να κάνει τη διαφορά. Με «βαρύ» βιογραφικό και παραστάσεις σε top επίπεδο όπου μεταξύ άλλων έχει πανηγυρίσει κούπες με τη φανέλα των Μονακό, Τσέλσι και Μίλαν. «Δεν έφαγα για 2 ημέρες όταν ο Ντεσάν με κάλεσε στην Εθνική» έχει πει ο ίδιος, ο οποίος μετρά 28 συμμετοχές με όλες τις εθνικές της Γαλλίας. Με θητεία σε τρία εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων του κόσμου (Premier League, Serie A, La Ligue 1) όπου μάλιστα σε όλα κατέκτησε κάποιον τίτλο, έχει μεταξύ άλλων παίξει και σε 39 παιχνίδια του Champions League και του Europa League. Οι μεταγραφές του δε πλησιάζουν τα 60 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σε σχεδόν απόλυτο βαθμό η παρουσία του μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου ήταν στο χώρο της μεσαίας γραμμής, εκεί όπου με τη δυναμική του ξέρει να κάνει τη διαφορά.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

X