Πάρμα - Ιντερ: Οι νερατζούρι σε κρίση....

Πάρμα – Ιντερ: Οι νερατζούρι σε κρίση….

Εναρξη: 21:30, 09/02/2019
Γήπεδο: Stadio Ennio Tardini, Πάρμα

Ιντερ σε… κρίση, Πάρμα σε αποθέωση! Οι νερατζούρι αναζητούν νίκη ηρεμίας και τετράδας, κόντρα σε μια ομάδα που… πάγωσε το Τορίνο και τη Γιουβέντους!

Για το 2 στα 2 η Πάρμα

Η Πάρμα υποδέχεται την Ίντερ αυτήν την αγωνιστική σε μία… μάχη με φόντο τις ευρωπαϊκές θέσεις για τους Νερατζούρι. Η Πάρμα είχε στην περασμένη αγωνιστική το 3-3 με την Γιουβέντους, όπου έχανε 3-1 στο ματς αλλά πήρε την ισοπαλία. Η ισοπαλία αυτή μαζί με έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων ανέβασε την Πάρμα στην 12η θέση. Ωστόσο είναι μόλις έξι βαθμούς από Λάτσιο, Αταλάντα και Ρόμα για να μπει στην πεντάδα και μόλις επτά βαθμούς από τις θέσεις του Champions League.Τι λέει η παράδοση; Την τελευταία φορά που η Πάρμα επικράτησε της Ιντερ και στα δυο ματς της σεζόν ήταν την περίοδο 1998-1999!

Ο Ντ’ Αβέρσα θα έχει σχεδόν πλήρη σύνθεση με μοναδικούς μη διαθέσιμους τους Γκράσι και Σιεράλτα. Στον αντίποδα η πίεση αυξάνεται προς τον Σπαλέτι. Ο Ζερβίνιο είναι η αποκάλυψη της φετινής σεζόν, ενώ ήταν ο MVP στο προηγούμενο ραντεβού τους. Μετά τα δυο γκολ στην Τορίνο έφτασε τα 8 σε 14 ματς που ξεκίνησε βασικός με την Πάρμα.

Ιντερ με την πλάτη στον τοίχο!

Η Ίντερ ξεκίνησε πολύ καλά την σεζόν αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.  Παρόλα αυτά είναι 3η αλλά με διαφορά μόλις 2 βαθμών από την 4η Λάτσιο και 4 από την 5η Μίλαν. Έχει δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα με 1-0 από την Τορίνο και εντός έδρας 1-0 από την Μπολόνια στην περασμένη αγωνιστική και υπάρχει κίνδυνος ακόμα και να βρεθεί εκτός τετράδας. Προηγουμένως είχε τεθεί εκτός και από το Κύπελλο.

Η Ίντερ είναι χωρίς νίκη στα τελευταία της τέσσερα ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν έχει σκοράρει στα τελευταία της τρία ματς στην Serie A. Ήδη υπάρχουν ρεπορτάζ και σενάρια για επαφές με τον Μουρίνιο για την επιστροφή του στην θέση του Σπαλέτι. Οσο για τον αρχηγό της; Ο Μάουρο Ικάρντι αγνοεί το γκολ στα έξι τελευταία ματς, το χειρότερο σερί από τότε που φόρεσε τη φανέλα της Ιντερ. Στο αγωνιστικό σκέλος τραυματίες είναι οι Βαλέρο και Βρισάλικο ενώ ο Πολιτάνο εκτίει ποινή δύο αγωνιστικών.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X