Ποιοι είναι 11 κορυφαίοι του Ελληνικού Πρωταθλήματος;

Ποιοι είναι 11 κορυφαίοι του Ελληνικού Πρωταθλήματος;

Η πιο συναρπαστική «κούρσα» όλων των εποχών στο Ελληνικό Πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε, με τον ΠΑΟΚ να κατακτά τον τίτλο ύστερα από πέντε χρόνια. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου με τρομερή αντεπίθεση στα Playοffs, πήρε όλα τα ντέρμπι, νίκησε τον Άρη εκτός έδρας (1-2) την τελευταία αγωνιστική και άφησε στη 2η θέση την ΑΕΚ. Ποιοι είναι όμως οι 11 κορυφαίοι της σεζόν; Αριθμοί, εμφανίσεις, πάθος, θέληση έπαιξαν τη δική τους… μπάλα και το bwin News σας παρουσιάζει την κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν (4-3-3).

Ντομινίκ Κοτάρσκι: Ο Κροάτης έχει κάνει έχει κάνει εντυπωσιακή πρόοδο και φέτος ήταν ο στυλοβάτης του ΠΑΟΚ. Μεγάλες επεμβάσεις, ενώ σε 16 παιχνίδια κράτησε την εστία του ανέπαφη. Ο Κοτάρτσκι βελτιώθηκε στις εξόδους του, βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του τίτλου, ενώ με τις εμφανίσεις του εκτόξευσε την αξία του.

bwin – Παρακολούθησε αγώνες των σημαντικότερων διοργανώσεων από τον υπολογιστή ή το κινητό σου σε Live Streaming*!

Ροντινέι: Ένας εκ των ποιοτικότερων μπακ που έχουν παίξει στα ελληνικά γήπεδα. Ο Βραζιλιάνος μέτρησε 30 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, με δυο γκολ και τρεις ασίστ, ήταν ο καλύτερος μπακ στη διοργάνωση και παρά τα πολλά ματς που έπαιξε στη σεζόν κατάφερε ξεχωρίσει.

Ράχμαν Μπάμπα: Υπάρχουν αρκετά αριστερά μπακ που διαθέτουν ποιότητα. Ο Ορτέγκα, ο Μλαντένοβιτς, ο Χατζισαφί, αλλά ένας έκανε τη διαφορά. Ο Ράχμαν Μπάμπα ήταν εξαιρετικός και στη μέρα του μπορούσε να αλλάξει τη μοίρα ενός ματς. Τρεξίματα, εξαιρετικός ανασταλτικά, δυνατός και δημιουργικά. Mέτρησε 28 παιχνίδια στη σεζόν, πέντε γκολ και τρεις ασίστ, «καταπίνοντας» πολλά χιλιόμετρα.

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης: Εξαιρετικό στο δεύτερο μισό της σεζόν βοήθησε τα μέγιστα, ώστε ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Μέτρησε 22 συμμετοχές, είχε ένα γκολ και μία ασίστ, αλλά και μια γεμάτη σεζόν με δυνατές εμφανίσεις. Ηγέτης στην άμυνα, δυνατός στόπερ, έκανε εντυπωσιακά τελευταία παιχνίδια.

bwin – Build A Bet*: Συνδύασε πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα!

Nτομαγκόι Βίντα: Μπορεί να έχει πατήσει τα 35, ωστόσο αυτό δεν τον εμποδίζει να βγάζει στο γήπεδο τα ηγετικά του προσόντα. Δυνατός, παθιασμένος αμυντικός, με την εμπειρία του να είναι σύμμαχος. Ο Κροάτης έπαιξε σε 29 ματς πρωταθλήματος στη σεζόν, πέτυχε έξι γκολ και μοίρασε μια ασίστ.

Μπερνάρ: Από τους καλύτερους παίκτες του φετινού Παναθηναϊκού, με τον Βραζιλιάνο μέσο να ξέρει από τον χειμώνα πως δεν θα συνεχίσει στην Ελλάδα, αλλά να τα δίνει όλα για την ομάδα του. Ο 31χρονος ήταν εξαιρετικός, μέτρησε 31 συμμετοχές, πέτυχε δέκα γκολ, ενώ μοίρασε εννέα ασίστ. Εκανε τα πάντα για να κρατήσει ψηλά τον «τριφύλλι» και σε αρκετά ματς έδειχνε να παλεύει μόνος. Αποθεώθηκε στο «αντίο» του στο κύπελλο, όπου βοήθησε στην κατάκτηση.

Κώστας Φορτούνης: Μέλος της κορυφαίας ενδεκάδας του Europa Conference League, Κυπελλούχος Ευρώπης με τον Ολυμπιακό, αλλά και εξαιρετικός εντός συνόρων. Ο αρχηγός των Πειραιωτών μέτρησε 27 εμφανίσεις, είχε έξι γκολ, αλλά και εννέα ασίστ. Πέτυχε κομβικά γκολ και βοήθησε, ώστε ο Ολυμπιακός κι εντός συνόρων να είναι σίγουρος για το ευρωπαϊκό του μέλλον.

Τάισον: Ο Τζούρισιτς είναι ο παίκτης που εναλλάσσει σπουδαίες στιγμές με εκείνες που «χάνεται». Ο Μουργκ είχε μια καλή σεζόν, αλλά ο Τάισον είναι φέτος το βαρόμετρο του ΠΑΟΚ. Από τα πόδια του Βραζιλιάνου ξεκίνησαν μεγάλες επιθέσεις, η ηρεμία του, αλλά και τα ξεσπάσματά του. Στα 36 του χρόνια μέτρησε 39 συμμετοχές, έχοντας πέντε γκολ, αλλά και δέκα ασίστ.

Λορέν Μορόν: Ο Ισπανός έκανε μια εξαιρετική χρονιά, όντας ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος. Μάλιστα, είναι ο Ισπανός με τα περισσότερα γκολ στην Ευρώπη. Ο φορ του Άρη πέτυχε 20 γκολ και ήταν ο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, μπροστά από τον Ελ Κάαμπι. Παράλληλα, μοίρασε και τρεις ασίστ βοηθώντας τους «Κίτρινους» να παραμείνουν ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος.

bwin – Ενισχυμένες Αποδόσεις κάθε μέρα!

Γιουσέφ Ελ Καμπί: Ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού, αυτός που οδήγησε τους Πειραιώτες στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή τους επιτυχία. Ο Μαροκινός με τα 11 τέρματα ξεπέρασε το ρεκόρ των 10 γκολ του Ρονάλντο και του Μπενζεμά στο Τσάμπιονς Λιγκ κι έγραψε τη δική του ιστορία. Ωστόσο, ήταν το ίδιο αποδοτικός κι εντός συνόρων! Μπορεί να υπήρξαν «νεκρά» διαστήματα, ωστόσο ήταν στους καλύτερους παίκτες της ομάδας του και στο… νήμα δεν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ. Ο Ελ Κααμπί πέτυχε 17 γκολ, μοίρασε δυο ασίστ και βοήθησε την ομάδα του αρκετά να παραμείνει στο «κόλπο» του τίτλου σχεδόν μέχρι το τέλος.

Φώτης Ιωαννίδης: Μαζί με τον Μπερνάρ αποδείχθηκαν οι πιο επιδραστικοί παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο διεθνής επιθετικός έκανε την καλύτερή του χρονιά με τα «πράσινα», όπου είχε 28 συμμετοχές, πέτυχε 15 γκολ και μοίρασε επτά ασίστ. Οι τραυματισμοί δεν στάθηκαν εμπόδιο, ο ίδιος πολλές φορές έσφιξε τα δόντια και βοήθησε τον Παναθηναϊκό να είναι ανταγωνιστικός. Πολλές ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

X