Premier League: Και τώρα τι γίνεται Αλέξις;

Premier League: Και τώρα τι γίνεται Αλέξις;

Αν πιστέψουμε τα ρεπορτάζ αναρίθμητων site και εντύπων ανά τον πλανήτη, ο Αλέξις Σάντσες ετοιμάζει ήδη τις βαλίτσες του για άλλες πολιτείες, καθώς ο «γάμος» με την Manchester United κάθε άλλο παρά ονειρικός αποδείχθηκε.

Όταν βέβαια είχε ανακοινωθεί η περίφημη ανταλλαγή, με τον Μικιταριάν να μετακομίζει στο Λονδίνο και τον Χιλιανό να ανεβαίνει προς το Μάντσεστερ, ελάχιστοι ήταν εκείνοι που φαντάστηκαν ότι ο Σάντσες δεν θα «κούμπωνε» στην ομάδα του Μουρίνιο. Ένας ξεκάθαρος «marquee player», ο Χιλιανός φάνταζε ως το στοιχείο που έλειπε από την επίθεση των κόκκινων διαβόλων, ένας μικρόσωμος δυναμίτης που μπορούσε να δημιουργήσει αλλά και να εκτελέσει με την ίδια ευκολία, να «ξεκλειδώσει» περαιτέρω τον Romelu Lukaku και ανεβάσει επίπεδο την νέα του ομάδα.
Κάθε άλλο παρά έτσι πήγαν τα πράγματα. Ο Αλέξις στην μέχρι τώρα πορεία του με την κόκκινη φανέλα δείχνει μονίμως εκτός κλίματος, εκνευρίζεται πολύ εύκολα, ενώ καθαρά ποδοσφαιρικά δείχνει μια με δύο ταχύτητες πιο κάτω από τον παίκτη που είχε γίνει σύνθημα στα χείλη των φίλων της Arsenal.

Και αν για κάποιους η διαχείρισή του από τον Ζοσέ Μουρίνιο δεν είναι η κατάλληλη, σίγουρα αυτό το οποίο δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, είναι πως ο Χιλιανός «πολυθεσίτης» δεν δείχνει να θέλει να προσπαθήσει και ιδιαίτερα να αλλάξει την κατάσταση. Κάπως έτσι φτάνουμε στην περίπτωση της Παρι Σεν Ζερμέν, της ομάδας δηλαδή που δείχνει να θέλει να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο, μιας και άλλωστε είναι από τις ελάχιστες ομάδες που μπορούν να «σηκώσουν» το ιδιαίτερα βαρύ συμβόλαιό του.

Το ζήτημα βέβαια είναι το εξής: Με τον Νεϊμάρ και τον Μπαπέ να συνθέτουν το απόλυτο δίδυμο «εξουσίας» στο Παρίσι, υπάρχει χώρος άραγε για τον «δύσκολο» και αρκετά κυκλοθυμικό Χιλιανό; Θα είναι διατεθειμένοι οι δύο σούπερ σταρ της Παρί να αφήσουν χώρο για τον Σάντσες ή μήπως κι αυτός θα αντιμετωπίσει την συμπεριφορά που «σερβίρεται» στον Καβάνι;

Οι απαντήσεις θα δοθούν σχετικά σύντομα φανταζόμαστε, αλλά από την μεριά του, ο Αλέξις Σάντσες οφείλει να ξαναβρεί μέσα του την χαρά για το ποδόσφαιρο.
Κανείς άλλωστε δεν αμφισβητεί την ικανότητά του. Το μόνο που αμφισβητείται είναι η διάθεσή του να την δείξει.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X