Αρσεναλ - Λίβερπουλ: Ντέρμπι κορυφής και αποδείξεων!

Αρσεναλ – Λίβερπουλ: Ντέρμπι κορυφής και αποδείξεων!

Εναρξη: 19:30, 03/11/2018
Γήπεδο: Emirates (59.867), Λονδίνο

Η Αρσεναλ υποδέχεται (19.30) στο Emirates τη Λίβερπουλ σε ένα ντέρμπι κορυφής και αποδείξεων! Η ομάδα του… Kloppified και ο Εμερι που αφήνει πολλές υποσχέσεις.

Για το αήττητο
Η Αρσεναλ ήταν οκτώ λεπτά μακριά από την 8η σερί νίκη στο πρωτάθλημα, πριν την ισοφαρίσει από το σημείο του πέναλτι η Κρίσταλ Πάλας με τον Λούκα Μιλιβόγιεβιτς. Δυο πέναλτι ο Σέρβος και… ισοπαλία. Οι Λονδρέζοι έχουν 11 νίκες σε 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και είναι κοντά στην κορυφή! Ο Εμερι έχει γίνει ειδικός στην αξιοποίηση μιας… μπερδεμένης κληρονομιάς. Κληρονόμησε μια ομάδα όπου κανείς μέσος ή επιθετικός δε θα ήθελε να παίξει σε οποιαδήποτε από τις δύο πλευρές, ακόμη και ο Χένρικ Μικιταριάν εξέφρασε πέρυσι την επιθυμία του να παίζει σαν 10άρι. Παρ’ όλα αυτά, ο Αρμένιος, ο Πιερ-Ερικ Ομπαμεγιάνγκ, ο Μεσούτ Οζίλ, ο Αλεξ Ιβόμπι και ο Ντάνι Ουέλμπεκ έχουν όλοι πάρει τον χρόνο τους στις πτέρυγες στο 4-2-3-1 που ο Ισπανός καθιέρωσε. Η Αρσεναλ είναι 1η σε ό,τι αφορά τα σπριντ και τις αποστάσεις που καλύπτονται στο γήπεδο και ο Εμερι αντέγραψε πολλά από τον Κλοπ! Εχει βρει ρυθμό επιθετικά η ομάδα του Ισπανού που σκοράρει τουλάχιστον δυο γκολ στα εννέα τελευταία ματς πρωταθλήματος.

Στην κορυφή!
Απέναντι στην Κάρντιφ οι Κόκκινοι δεν έπεισαν, για 75 λεπτά ήταν μπροστά στο σκορ χάρη στην… ανυπαρξία της Κάρντιφ, ωστόσο από τα πόδια του Σαλάχ και την αποτελεσματικότητα του Μανέ διέλυσαν τους Ουαλούς με 4-1 και βρέθηκε στο +3 από τη Σίτι ( με ματς περισσότερο). Ο Αιγύπτιος σκόραρε σε 4ο σερί ματς κόντρα σε νεοφώτιστες, ενώ οι Κόκκινοι με 26 βαθμούς σε δέκα ματς ισοφάρισαν το ρεκόρ της σεζόν 2009-09. Την τελευταία τριετία οι Reds έχουν γίνει… Kloppified, αποκτώντας ποδοσφαιριστές για να υπηρετήσουν ένα επιθετικό σύστημα, ενώ και με την ενίσχυση της άμυνας η Λίβερπουλ έχει βρει ρυθμό! Το 4-3-3 του Γίργκεν Κλοπ είναι διαφορετικό από όλα τα άλλα. «Δεν υπάρχει άλλη ομάδα στον κόσμο που να επιτίθεται με τόσους πολλούς παίκτες… μέσα», είπε ο Πεπ Γκουαρδιόλα! Η Λίβερπουλ είναι αήττητη, βρίσκεται στην κορυφή και θέλει να περάσει ακόμα ένα εμπόδιο στο δρόμο για τον τίτλο! Με σύμμαχο τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο Λονδίνο.

Οι αριθμοί λένε…
Η Αρσεναλ παραμένει αήττητη στα 13 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Λίβερπουλ δεν έχει χάσει στα έξι τελευταία κόντρα στην Αρσεναλ, ενώ έχει πετύχει τουλάχιστον τρία γκολ στα πέντε πιο πρόσφατα με
τους Λονδρέζους (17).

Η Λίβερπουλ έχει μόλις δυο νίκες στα 18 τελευταία εκτός με την Αρσεναλ, έχοντας 8 ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες.

Τα πέντε πιο πρόσφατα ραντεβού με τους «Κόκκινους» στην Premier έδωσαν 27 γκολ (5.4 μ.ο.).

Οι Κόκκινοι είναι αήττητοι στα 11 τελευταία για την Premier League (9 νίκες), έχοντας δεχθεί μόλις τέσσερα γκολ.

Μια φορά έχουν βρεθεί αντιμέτωποι οι Εμερι – Κλοπ, στον τελικό του Europa League το 2016, με τον Ισπανό να κερδίζει την κούπα (3-1 τη Λίβερπουλ)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X