Eβερτον - Τσέλσι: Στο χέρι της η τετράδα

Eβερτον – Τσέλσι: Στο χέρι της η τετράδα

Εναρξη: 18:30, 17/03/2019
Γήπεδο: Goodison Park (39.572)

Η Τσέλσι φιλοξενείται από την Έβερτον για την 31η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ κυνηγώντας μέχρι τέλους μία θέση στην πρώτη τετράδα. Στην 6η θέση αυτή τη στιγμή και στο -3 από την Άρσεναλ, όμως με αγώνα λιγότερο. Κάτι που σημαίνει πως από την ίδια την Τσέλσι εξαρτάται αν θα το πετύχει.

Δύσκολη η έδρα της Έβερτον, έχει πετύχει μόλις 3 διπλά στις τελευταίες 9 σεζόν. Από την άλλη τα «ζαχαρωτά» δεν διεκδικούν κάτι παραπάνω από ένα καλό πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία. Ούτε απειλούνται με υποβιβασμό, αλλά ούτε έχουν πολλές ελπίδες για την έβδομη και, ίσως, προνομιούχο θέση.

Ανατροπή και… game over για την Έβερτον
Ακόμα προσπαθεί να χωνέψει την ήττα από τη Νιούκαστλ, καθώς προηγήθηκε με 0-2 στο ημίχρονο, αλλά ηττήθηκε 3-2 στο φινάλε. Για άλλο ένα παιχνίδι βρήκε εύκολα το γκολ με πολλές φάσεις στο ενεργητικό της, όμως αμυντικά έβγαλε ξανά προβλήματα και το πλήρωσε.

Το αποτέλεσμα αυτό ελαχιστοποίησε, έως και μηδένισε, τις πιθανότητες για την 7η θέση που θα μπορούσε να οδηγήσει σε Ευρώπη. Στο -7 βρίσκεται αυτή τη στιγμή και ενώ ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος. Εντός έδρας με Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εκτός με την Τότεναμ.

Δεν υπάρχει και το καλύτερο κλίμα στις τάξεις της ομάδας και αυτό προβληματίζει τον Μάρκο Σίλβα. Στην άμυνα υπάρχουν κάποιοι τσακωμοί, όπως του Κιν με του Ζούμα, ενώ και ο Πίκφορντ συμπεριφέρεται με ανώριμο τρόπο.

Πρόκριση με πεντάρα για την Τσέλσι
Με τον πιο εμφατικό τρόπο η Τσέλσι προκρίθηκε στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Σλάβια Πράγας. Έχοντας τον αέρα του 3-0 στον πρώτο αγώνα, ταξίδεψε στο Κίεβο και «φιλοδώρησε» με ακόμη 5 τέρματα τη Ντινάμο.

Τα συμπεράσματα που βγήκαν είναι τα εξής: Πρώτον, η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να στηριχθεί και σε αρκετούς αναπληρωματικούς, με τις λύσεις για τον Σάρι να αυξάνονται ολοένα και περισσότερο. Δεύτερον, όταν επικεντρώνεται σε έναν στόχο θέλει να τον πετύχει με οποιονδήποτε τρόπο δίχως να επαναπαυτεί. Η τετράδα περνάει σε ίδια μοίρα μαζί με την Ευρώπη.

Το 1-1 με τη Γουλβς την περασμένη αγωνιστική θεωρείται ανεπιθύμητο αποτέλεσμα για τους «μπλε» και θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες. Θα επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα ο Ιγκουαϊν, ενώ δεν υπάρχουν άλλες απουσίες.

Επιπλέον Στατιστικά
Παράδοση

Eβερτον – Τσέλσι: 0-0 (Πρέμιερ Λιγκ 2017-18)
Eβερτον – Τσέλσι: 0-3 (Πρέμιερ Λιγκ 2016-17)
Eβερτον – Τσέλσι: 3-1 (Πρέμιερ Λιγκ 2015-16)
Eβερτον – Τσέλσι: 3-6 (Πρέμιερ Λιγκ 2014-15)
Eβερτον – Τσέλσι: 1-0 (Πρέμιερ Λιγκ 2013-14)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πρέμιερ Λιγκ με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X