Εβερτον - Λέστερ: Με το βλέμμα στην Ευρώπη!

Εβερτον – Λέστερ: Με το βλέμμα στην Ευρώπη!

Εναρξη: 14:30, 01/01/2019
Γήπεδο: Γκούντισον Παρκ, Λίβερπουλ

Η Εβερτον υποδέχεται τη Λέστερ και στο βάθος το ευρωπαϊκό κάδρο! Η 7η θέση περνά από το Γκούντισον Παρκ και οι δυο τους θέλουν μόνο νίκη

Εβερτον, η πιο ασταθής!
«Δύσκολη μέρα αν παίζεις σε Λέστερ, Εβερτον και Τότεναμ» έγραψε ο Γκάρι Λίνεκερ και πως να μην είναι έτσι, όταν τα Ζαχαρωτά ηττήθηκαν από τη Μπράιτον εκτός, ενώ οι Αλεπούδες υπέστησαν ήττα σοκ από την Κάρντιφ. Η Εβερτον είναι ίσως η πιο ασταθής ομάδα της Premier League, αψυχολόγητη, αφού μετά την εξάρα από την Τότεναμ, διέλυσε με πεντάρα τη Μπέρνλι, ίσως στο καλύτερο παιχνίδι της στη σεζόν. Για πρώτη φορά μετά το 1996 πέτυχε πέντε γκολ σε εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος και κάπως έτσι έσβησε την εξάρα. Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα ήρθε η ήττα από τη Μπράιτον εκτός έδρας για φέρει ξανά στην επιφάνεια τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα στην επίθεση. Αλλωστε, η ομάδα την τελευταία φορά που έκανε δύο μαζεμένα διπλά χρονολογείται πριν από 2.5 χρόνια. Παράλληλα, στο τελευταίο παιχνίδι του έτους, δεν κέρδισε ποτέ μετά το 2013.

Θέλει Ευρώπη η Λέστερ!

Μετά την Τσέλσι, πρόσθεσε στη συλλογή της ακόμα μια μεγάλη νίκη, αυτή κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έβγαλε τρομερά αποθέματα ενέργειας, ήταν σούπερ αποτελεσματική μπροστά και λειτούργησε ομάδα. Ωστόσο, στο τελευταίο ματς της χρονιάς είχε ραντεβού με την ατυχία. Ευκαιρίες, χαμένο πέναλτι και ήττα στις καθυστερήσεις με 1-0 από την Κάρντιφ. Ο Πιέλ, έγινε ο πρώτος μετά τον Ρανιέρι (τη σεζόν του τίτλου) που πήρε μεγάλα αποτελέσματα, ωστόσο η διοίκηση θέλει Ευρώπη και ο Γαλλος καλείται σύντομα να βρει λύσεις.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X