Εβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η παράδοση στο... κόκκινο!

Εβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η παράδοση στο… κόκκινο!

Εναρξη: 15.30, 21/04/2019
Γήπεδο:
Goodison Park, Εβερτον

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έκανε την υπέρβαση κόντρα στη Μπαρτσελόνα και στο Goodison Park με την Εβερτον αναζητά νίκη… τετράδας.

Για το γόητρο Η Εβερτον!
Η έλλειψη σταθερότητας και ο αλλοπρόσαλλος αγωνιστικός της χαρακτήρας αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα στον δρόμο για τη διάκριση. Η Εβερτον του Μάρκο Σίλβα νίκη, Τσέλσι, Γουέστ Χαμ και Αρσεναλ άγγιξε την 7η θέση, αλλά η ήττα από την υποβιβασμένη Φούλαμ σκόρπισε απογοήτευση. Ομάδα ικανή για το καλύτερο, αλλά και το χειρότερο θέλει να κάνει 3η σερί νίκη σε ντέρμπι πρωταθλήματος. Το εντυπωσιακό είναι πως η μοναδική νίκη των Ζαχαρωτών την Κυριακή του Πάσχα στην PL ήταν κόντρα στη Γιουνάιτεντ (2-0) τη σεζόν 2013-2014. Εξάλλου, ήταν και η μοναδική ήττα της Μάντσεστερ αυτή τη μέρα. Η Εβερτον πάντως τα βρίσκει δύσκολα, πολύ δύσκολα κόντρα στους Κόκκινους, αφού μετρά 36 ήττες, περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στη διοργάνωση! Θα αλλάξει τη μοίρα της;

Γιουνάιτεντ για Champions League
H Γιουνάιτεντ δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση πρόκρισης στο Καμπ Νόου και πλέον ο μοναδικός στόχος είναι η παρουσία της στην τετράδα που οδηγεί στο Champions League. O δρόμος για το…. σεντόνι περνά από το Goodison Park, εκεί όπου η Εβερτον την περιμένει με άγριες διαθέσεις. Η Μάντσεστερ με τον Σόλσκιερ στον πάγκο της έχει καταφέρει να μείνει ολοζώντανη στη μάχη για την τετράδα, αν και η ήττα από τη Γουλβς χαρακτηρίστηκε… πισωγύρισμα. Η Γιουνάιτεντ σε δυο εξόδους της στην Premier League μετρά ισάριθμες ήττες, όμως τρίτη διαδοχική δεν έχει κάνει από τον Ιανουάριου του 1996! Σύμμαχος της για την αποφυγή της ήττες ο Αντονι Μαρσιάλ, μιας και ο Γάλλος έχει σκοράρει στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος απέναντι στην Εβερτον. Ο τελευταίος που σκόραρε σε τέσσερα σερί κόντρα σε οποιαδήποτε ομάδα της PL ήταν ο Γουέιν Ρούνεϊ απέναντι στη Χαλ!

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ!

Ατελείωτο στοίχημα στην Πρέμιερ Λιγκ με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X