Ο Βάρντι ωρίμασε και γίνεται ο κορυφαίος στην Premier League!

Ο Βάρντι ωρίμασε και γίνεται ο κορυφαίος στην Premier League!

Ο Τζέιμι Βάρντι διανύει ίσως τις καλύτερες μέρες στην καριέρα του και βρίσκεται σε πορεία ρεκόρ… Ο Ρότζετς ξέρει τον τρόπο!

H Λίβερπουλ συνεχίζει ακάθεκτη στη μάχη για τον τίτλο, ωστόσο σε αυτή τη μάχη για το απόλυτο όνειρο ένας ανταγωνιστής έμεινε αρκετά πιο πίσω. Το ντέρμπι του Μάντσεστερ πήγε στη Γιουνάιτεντ και η Σίτι βρέθηκε στο -14 από την κορυφή. Υπάρχει αντίπαλος για τους Reds; H Λέστερ! Οι «Αλεπούδες» είναι στο -11, έχουν ματς λιγότερο, αλλά και όρεξη να φτάσουν μέχρι τέλους. Αλλωστε, δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που.. τρέλαναν τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Ο άνθρωπος που έδωσε ξανά όραμα, ο Μπρένταν Ρότζερς έκλεισε τα αυτιά του στις σειρήνες της Άρσεναλ και υπέγραψε νέο συμβόλαιο 5.5 ετών! Αν υπάρχει κάποιος στην ομάδα που… πανηγύρισε αυτή την εξέλιξη, δεν είναι άλλος από τον αρχηγό.

Αλλη ομάδα με τον Ρότζερς
Από τη στιγμή που ο Βορειοιρλανδός ανέλαβε την Λέστερ ο Τζέιμι Βάρντι όχι μόνο έχει τον καλό του εαυτό, αλλά μάλλον τον… καλύτερο. Από τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν είχε έρθει η αλλαγή στον πάγκο, μέχρι σήμερα ο Άγγλος επιθετικός είναι ο κορυφαίος της Premier League. Με 14 γκολ στη σεζόν ο 32χρονος ζει ημέρες… 2016, τότε που το όνομά του γινόταν γνωστό σε όλο τον κόσμο!

Ο Βάρντι οδηγεί τη Λέστερ

Οι επιδόσεις του με τον Ρότζερς στον πάγκο είναι 23 γκολ σε 25 ματς στο πρωτάθλημα. Οι σχέσεις του Βάρντι με τον Πιελ δεν ήταν οι καλύτερες και το πρώτο πράγμα που έκανε ο νέος προπονητής, όταν είδε την Λέστερ για πρώτη φορά από την εξέδρα, πριν καν υπογράψει, ήταν να κατέβει στα αποδυτήρια (μετά τη νίκη επί της Μπράιτον) και να δώσει το χέρι σε κάθε έναν από τους παίκτες. Η μοναδική του «στάση» ήρθε στον Βάρντι. «Είμαι πολύ χαρούμενος που είσαι εδώ», του είπε.

Ο Ρότζερς είχε ξεκάθαρο πλάνο για το τι θέλει να κάνει και γνώριζε ότι για να το πετύχει θα έπρεπε να βασίσει ξανά το παιχνίδι της Λέστερ πάνω στον Βάρντι. Πλέον, του λείπουν μόλις 6 γκολ για να μπει στο κλαμπ των 100άρηδων της Premier League. «Έχει ωριμάσει», σχολίασε ο Ρότζερς. «Δεν επιτρέπει τίποτα που να μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι του. Δουλεύει σκληρά και προσπαθεί να είναι ο κορυφαίος. Σε αυτού του είδους την κουλτούρα είναι ιδανικός. Τα νούμερα και η αποτελεσματικότητά του είναι φαινομενικά. Και θέλει να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο».

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X