Λέστερ - Λίβερπουλ: Παγίδα για τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές!

Λέστερ – Λίβερπουλ: Παγίδα για τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές!

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές θέλουν να επεκτείνουν την διαφορά τους στην κορυφή της Premier, να την εκτοξεύσουν στους 13 πόντους όμως έχουν απέναντί τους την 2η Λέστερ!

Το ταξίδι της Λίβερπουλ στο Κατάρ με το γκολ του Φιρμίνο στην παράταση στέφθηκε με επιτυχία. Το 1-0 με την Φλαμένγκο έδωσε τον τίτλο ενώ η Λέστερ έχανε 3-1 από την Σίτι. Αυτό σημαίνει πως η Λίβερπουλ έχει πια ένα μαξιλαράκι 10 πόντων στην κορυφή της κατηγορίας. Μόνο μία φορά στην ιστορία του πρωταθλήματος ομάδα έχασε το πρωτάθλημα με τέτοια διαφορά τα Χριστούγεννα. Η Νιουκάστλ το 1995 – 1996. Παρόλα αυτά η Λίβερπουλ θα έχει δύσκολο έργο απέναντι σε μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Στα προηγούμενα πέντε ματς τους:

Λίβερπουλ – Λέστερ, τα πέντε τελευταία

Λίβερπουλ – Λέστερ 2-1: Premier τον Οκτώβριο του 2019
Λίβερπουλ – Λέστερ 1-1: Premier τον Γενάρη του 2019
Λέστερ – Λίβερπουλ 1-2 τον Σεπτέμβριο του 2018
Λίβερπουλ – Λέστερ 2-1 τον Δεκέμβρη του 2017
Λέστερ – Λίβερπουλ 2-3: τον Σεπτέμβριο του 2017

Σκορ: Λέστερ – Λίβερπουλ 6-10

Λέστερ – Βάρντι
Για τον αστέρα και Νο1 παίκτη της Λέστερ έχουν ειπωθεί και γραφτεί τα πάντα. Μοιάζει να γίνεται καλύτερος και πιο ουσιαστικός όσο μεγαλώνει και ίσως και καλός και από την χρονιά του τίτλου που είχε βάλει 24 γκολ. Ο Βάρντι κυνηγάει το προσωπικό του ρεκόρ με 11 συνεχόμενα ματς όπου σκόραρε. Είχε φτάσει στα εννιά όμως επέστρεψε στα γκολ στην ήττα με 3-1 από την Σίτι. Ο Βάρντι έχει σκοράρει έξι παραπάνω γκολ από κάθε άλλον παίκτη της κατηγορίας φέτος, σημειώνοντας 17.

Λίβερπουλ – Σαλάχ

Το γενικό συμπέρασμα που υπάρχει και παραμένει είναι πως ο Σαλάχ δεν έχει πιάσει τα υψηλά στάνταρτς του μες στην χρονιά αυτήν. Ο Αιγύπτιος παρόλα αυτά έχει 9 γκολ και 4 ασίστ σε 14 παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Ένα πρόβλημα στον αστράγαλο τον άφησε λίγο πίσω όμως φαίνεται πως έχει επανέλθει. Ο Σαλάχ ίσως χρειαστεί να ξαναπάει στα άκρα πάντως. Κανένας άλλος παίκτης της Λίβερπουλ πάντως δεν έχει παραπάνω αγγίγματα της μπάλας στην αντίπαλη περιοχή από τα 127 του Σαλάχ.

Μόνο ο μακροχρόνια απών Τζέιμς δεν υπολογίζεται ουσιαστικά. Ο κόουτς Ρότζερς θα έχει πλήρες… οπλοστάσιο για να επιλέξει ενώ θα αξιολογήσει και την κατάσταση του Μπαρνς που είχε χτυπήσει από σύγκρουσή του με τον Έντερσον. Ο Σουνγιουτσού είναι στο όριο καρτών οπότε εάν δεχθεί μία ακόμα θα χάσει έναν αγώνα.

Πιθανή ενδεκάδα: Σμάιχελ, Περέιρα, Έβανς, Σουνγιουτσού, Τσίλγουελ, Εντιντί, Τίλεμανς, Μάντισον, Πέρες, Άλμπριγκντον και Βάρντι.

Ο Όξλεϊντ – Τσάμπερλεϊν έφυγε κουτσαίνοντας από το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με τραυματισμό στον αστράγαλο, χτύπησε αρκετά σοβαρά κα μένει εκτός. Η Λίβερπουλ έχει και αμυντικά προβλήματα με δεδομένο πως ο Χέντερσον τοποθετείται και στόπερ. Ο Ματίπ θα είναι εκτός με τραυματισμό στο γόνατο. Ο Λόβρεν έχει τραυματισμό και μοναδικοί διαθέσιμοι στόπερ είναι οι Φαν Ντάικ και Γκόμεζ. Φαμπίνιο και Κλάιν θα λείψουν.

Πιθανή ενδεκάδα: Άλισον, Αλεξάντερ Άρνολντ, Γκόμεζ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Κεϊτά, Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ, Μανέ και Φιρμίνο.

– Η Λίβερπουλ έχοντας χάσει τον τίτλο του 2018-2019 ως έναν από τους λόγους είχε και το 1-1 με την Λέστερ στο Άνφιλντ τον Γενάρη. Με δεδομένα τα προβλήματά της και την φόρμα της Λέστερ η ισοπαλία δεν μπορεί να αποκλειστεί. Η Λέστερ είχε σερί εννιά αγώνων αήττητη πριν χάσει 3-1 από την Σίτι.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X