Λέστερ - Γουότφορντ: Δεν αφήνει σε ησυχία τη Λίβερπουλ...

Λέστερ – Γουότφορντ: Δεν αφήνει σε ησυχία τη Λίβερπουλ…

Εναρξη: 21.30, 04/12/2019
Γήπεδο: King Power, Λέστερ

Η Λέστερ συνεχίζει ακάθεκτη να κυνηγά τη Λίβερπουλ και κόντρα στη Γουότφορντ θέλει να παραμείνει στον δρόμο των επιτυχιών!

Λέστερ χωρίς φρένα…

Αυτή η Λέστερ δεν αφήνει την Λίβερπουλ σε… ησυχία. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς δεν έκοψε φόρα ούτε απέναντι στην Έβερτον, γύρισε το ματς με τον MVP Ιεανάτσο στο 94′ και διατήρησε σε μονοψήφια τα επίπεδα διαφοράς των πρωτοπόρων της Premier League. Τι και αν οι «Αλεπούδες» βρέθηκαν πίσω στο σκορ, έδειξαν χαρακτήρα, έκαναν την ολική ανατροπή και απέδειξαν πως είναι σε θέση να παλέψουν μέχρι τέλος για το… θαύμα! Η Λέστερ μείωσε τη διαφορά στο -8 και συνεχίζει να ονειρεύεται. Παράλληλα, ο Μπρένταν Ρότζερς κάνει εξαιρετική δουλειά με τις Αλεπούδες, ενώ δεν ενδιαφέρεται για τα σενάρια που τον θέλουν να αφήνει τη Λέστερ για την Άρσεναλ.

Τέλος ο Φλόρες από τη Γουόφορντ
Ούτε τρεις μήνες δεν διήρκεσε η δεύτερη θητεία του Κίκε Φλόρες στην Γουότφορντ με τον αγγλικό σύλλογο να ανακοινώνει την απόλυση του μετά την ήττα με 2-1 από την Σαουθάμπτον. Ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος είχε καθίσει στον πάγκο της Γουότφορντ και την σεζόν 2015/16 επέστρεψε στον πάγκο της αγγλικής ομάδας στις 7 Σεπτεμβρίου αντικαθιστώντας τον Χάβι Γκράθια δίχως όμως να μακροημερεύσει. Με τον Φλόρες στον πάγκο της, η Γουότφορντ κατέκτησε μόλις μια νίκη σε 10 ματς με συνέπεια να κατρακυλήσει στην τελευταία θέση της Premier League και μοιραία να πληρώσει το μάρμαρο της αποτυχίας μετά και τη νέα βαθμολογική απώλεια κόντρα στη Σαουθάμπτον (2-1).

Λέστερ – Γουότφορντ, οι αριθμοί του ματς

Η Λέστερ έχει κερδίσει και τα πέντε εντός έδρας ματς με τη Γουότφορντ για την Premier League, έχει βρει δίχτυα δέκα φορές, ενώ δέχθηκε μόλις ένα τέρμα.

Η Γουότφορντ επικράτησε 2-1 της Λέστερ με τον Μπρένταν Ρότζερς να κάθεται για πρώτη φορά στον πάγκο των Αλεπούδων. Δεν έχουν πάρει δυο σερί νίκες κόντρα στη Λέστερ από τον Απρίλιο του 2013 στην Championship!

Η Γουότφορντ δεν έχει κερδίσει ποτέ παιχνίδι στην PL την Τετάρτη, μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και 11 ήττες σε 15 ματς.

Η Λέστερ έχει κερδίσει τα έξι τελευταία παιχνίδια της στην Premier League και με τρίποντο ισοφαρίζουν το ιστορικό σερί των επτά αγώνων που… χάνεται τον Δεκέμβριο του 1962 (μέχρι τον Μάρτιο του 1963).

Η Γουότφορντ έχει κερδίσει κερδίσει μόλις ένα από τα 18 τελευταία παιχνίδια της Premier League, έχοντας 11 ήττες και 6 ισοπαλίες.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X